Love is something make life complete
JANUARI 2018 !!

Ahad, 7 Januari 2018

Plan Pergi Hiking

Assalamualaikum, hai !

2018 || Nona ada plan, projek besar.... maybe bagi yang kreatif, projek tuh tak besar..tapi to me..projek tu agak besar..sebab makan masa yang lama untuk aku perah otak menjadi kreatif..huhu~

Then, Nona plan untuk mendaki gunung......well..long long time..........dah tinggalkan kelab eksplorasi dulu............zaman Universiti dah berlalu kan :)

And plan nak gi trip selain dari trip family day kilang.

So, Nona dah survey gunung yang ada di sekitar Johor.

Related image

Related image 


Image result for gunung belumut

Yang selalu family singgah, Gunung Ledang, tapi kami mandi manda je kat sana..muahahah~


Thanks To Blog SINI sebab suggest gunung yang boleh didaki kat Johor. Tapi Gunung Lambak takde eh.. it's ok... aku try search lain pulak ~

Harap-harap plan menjadiklah 2018, pertama kali after habis belajar, tak sure lah macam mana....

Seram pon ada tapi excited pon ado ! Pheww~


Hmmm, siapa pernah hiking or selalu hiking? Please share tips or entry pengalaman....
Nak baca bila mood ada ni..hehe~

3 ulasan:

Asyiqin berkata...

Good luck! kin pun da lama tak pergi hiking. kena kuatkan stamina dulu. hehe

Mizz'strawery Smile berkata...

Hana suka aktiviti lasak tapi parents tak berapa nak suka~ huhuhu so jawabnya berlasak kat dapur je lah... hem T_T

Noor Maizan berkata...

Fuhhh rajin betul sis :D