Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Sabtu, 13 Januari 2018

Menu Lunch Nona Berharga RM5.00

Assalamualaikum, hai ! Syukur bernyawa hari ni :)



LUNCH 12/01/18 ||  Ok, just nak tepek apa yang aku makan time lunch ...start 12 haribulan.

Bukan apa, at the end, aku nak totalkan kesemuanya berapa untuk bulan nih...sepanjang makan lunch kat tempat kerja..

Kalau before nih, after makan berat, nak makan kuih singgit la..asam..air kotaknya lagi..but this year,
I'm trying to minimize kan makanan tambahan lagi...tolak hari bercuti lah...

Nak tengok jika ada perubahan kepada tenaga, or body ku..hahahaa~.~

Untuk kerja macam aku, nasik amat kuperlukan tau...Jangan suruh aku benti, sebab dulu benti, selalu sangat sakit sikit sikit:)

 

Dua ekor ikannn........Nyummm3!!!

Siapa favourite ikan je paham macam mana sedapnya... 
Sayur? Tak minat sangat tauge tapi, makan jugak...tak banyak pilihan masa ni.huhu

Kenyang. Dah cukup :)

TOTAL: RM 5.00


5 ulasan:

anzrarizal berkata...

murah dah rm 5.. dekat sini susah kot nak dapat harga macam tu ...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

murahnya

farhanna jafri berkata...

murahnya lunch nona! Jealous tengok

Usry Norie berkata...

Kat area saya, nasi tengahari RM6.
Kalau ambil sayur dan ikan RM5.50 dan kalau ambil ayam dan syur RM6.
Beza 50sen je.

Cik Tie berkata...

Alahai murahnya..