Beloved and loved
SEPTEMBER 2018 !!

Rabu, 10 Januari 2018

Hadiah Pink Diary from Blogger Suria Amanda :)

Assalamualaikum, hai !!

Syukur kepadaNYA ...


TOP KOMENTOR || Ok, finally, I am one of top commentor for SURIAMANDA blog...nama besar jugak kan. Ths is second time, dua tahun lepas kalau tak silap....dapat frame .. pink colour.... this time..also pink...tapi pink diary..hehe~



Memang masa aku tengok hadiah pink tuh, hatiku meronta nak... nak sebab pinkkk, free... dan usaha sikit jer~ komen apa yang aku rasa nak komen...kerja mengomen boleh je pass kat aku...huhu~

So, jomm tengok PINK DIARY ku. Aku suka macam nih... suka, sukaaa !

Well.. aku tak berapa berkenan yang ada date dah siap siap print, bila tak habis setahun tuh, rasa macam.......stresss pulak tak habis menulis dalam tu.. (sebab kat tempat kerja masih guna notebook last year )



 

Kalau macam diary ni, atau notebook, senang aku nak pakai bebila pon....calendar nanti selit memana, takda masalah pon. Kulit tak begitu keras, aku suka, lembik sangat pon tak jugakk...



Thanks Sis Suria ! Bogger hebat, stay humble, stay buat program pengomen tegar nih yooo~ hehe~

Ok, Nona dah boleh guna untuk buat notakaki, and notahati. Kui5~

So cute right ! Happy Me ~



15 ulasan:

Mizz'strawery Smile berkata...

Tahniah! happynya dapat diary colour pink! ^^

Shahida Dzulkafli berkata...

Tahniah.. so cute..

Rodiah Amir berkata...

Tahniah, sweet je warna pink

Nona Qiyah berkata...

Thank You semua, hehe..yupp... sweet and cute kan, pink colour..

Mieza S berkata...

tahniah. semoga terus aktif ^_^

Noor Maizan berkata...

Bestnya kak Nona... Terus maju jaya k.

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah berkata...

tahniah sis ^_^

Fadhilah Kamarudin berkata...

Tahniah! Cantik diari pink tu.

Raydah berkata...

geram betul tgk planner. aduiii anyway tahniahhhh

Amanda Suria berkata...

Alhamdulillah selamata sampai..hope you like it dear..terima kasih sudi komen banyak2 kat blog akak..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

wah , lepas ni boleh create diary dalam diary pink ni

Nona Qiyah berkata...

Thanks semuaa, ha ah.. dah boleh buat diary...comel kan...huhu~
Jom jadi pengomen tegar jugakk..banyak rezeki menanti, kan :)

adianiez AIDA berkata...

tahniah :)

Jaja berkata...

Wah tahniah ye nona! Jemout singgah blog saya juga ye ;)

Azhafizah Md Nor berkata...

comelnya diary. Tahniah!