HOORAY : Its My Day Off - Me Time - Happy

Disember 23, 2017

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa :)


Related image

Ok, hari ni aku ambil cuti..............sepatutnya full day kerja, but today I  took off day.

Guna annual leave ~ Now, nak countdown 2018 ! Aku nak blogwalking, nak update macam-macam.... pergh, tiba rasa semangat  =.=

Plan hari ni, beli kain untuk buat baju raya ! Biasanya, raya pertama, memang pakai baju yang ditempah... Well, kalau berkenan, kita rembat, kalau tidak, kita ushar-ushar jek dulu..hoho~
Christmas Day nanti maybe ada offer lagi akhir tahun, ye dak !

Ikut design yang sendiri suka....tapi aku punya design taklah awesome sangat pon..hahaha..sebab fikir, pagi raya pon nak basuh pinggan, melawat kubur...melawat rumah-rumah time cuaca panas bak hang....huhuuuu ~

Image result for countdown 2018

So, let's enjoy, cuti sampai Christmas Day ! Macam aku plak yang beraya...muahahaha~ No lah..just nak give some space to me.... ME TIME gitu....selagi SINGLE nih..hehe~
























Notahati : Semoga lagi dua orang member aku tuh, tabahlah sebelum bercuti ni..banyak nak kena buat tu...huhu~


You Might Also Like

4 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho