Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Sabtu, 23 Disember 2017

HOORAY : Its My Day Off - Me Time - Happy

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa :)


Related image

Ok, hari ni aku ambil cuti..............sepatutnya full day kerja, but today I  took off day.

Guna annual leave ~ Now, nak countdown 2018 ! Aku nak blogwalking, nak update macam-macam.... pergh, tiba rasa semangat  =.=

Plan hari ni, beli kain untuk buat baju raya ! Biasanya, raya pertama, memang pakai baju yang ditempah... Well, kalau berkenan, kita rembat, kalau tidak, kita ushar-ushar jek dulu..hoho~
Christmas Day nanti maybe ada offer lagi akhir tahun, ye dak !

Ikut design yang sendiri suka....tapi aku punya design taklah awesome sangat pon..hahaha..sebab fikir, pagi raya pon nak basuh pinggan, melawat kubur...melawat rumah-rumah time cuaca panas bak hang....huhuuuu ~

Image result for countdown 2018

So, let's enjoy, cuti sampai Christmas Day ! Macam aku plak yang beraya...muahahaha~ No lah..just nak give some space to me.... ME TIME gitu....selagi SINGLE nih..hehe~
























Notahati : Semoga lagi dua orang member aku tuh, tabahlah sebelum bercuti ni..banyak nak kena buat tu...huhu~


4 ulasan:

Erni Hasmiza berkata...

Wahh dah beli kain untuk buat baju raya ekk? Heheeh

Nona Qiyah berkata...

Hehehe, yup2, plan macam tuhla..hahaha

Shafyqah Azry berkata...

bestnya. sha kerja harini huwa hahaha

Warisan Petani berkata...

Selamat bercuti