Bertanggungjawab ke atas orang yang kamu sayang
JULY 2018 !!

Rabu, 27 Disember 2017

Giveaway Happy New Year 2018

Hai ! Assalamualaikum !

Ok, aku join GA nih sebab aku nak support blogger and also, nak share  azam dan pengalaman manis aku sepanjang 2017 nih.

Tapi dalam dunia blogging la ehh ~


DATE : 18-31 Disember 2017


So, pengalaman manis yang aku simpan tersemat rapi untuk 2017 ni ialah :-

1. Bersama JDT Blogger.

Happy...Wujudnya sebuah group...Yay, kumpul Blogger Johor dalam group whatsap...
Tahun ni permulaan. So, ada buat aktiviti, dengan anak yatim, lepastu potluck sesama....enjoy la...sebab setiap aktiviti, ada makanan ..muahahaha~Tak la..sebab aku dapat bermesra dengan blogger2 hebat kat Johor ni.... syok beb !


2. Dapat Buat Food Review Bersama Blogger.

Ok, before this, aku tak berani dan tak mencuba... aku setakat review kedai kedai makanan yang aku pergi or makanan yang aku sendiri beli, but this year, already beranikan diri pergi review bersama blogger lain, sama ada JDT Blogger or Chinese Blogger.........Bestlah berkenalan dengan ramai blogger..... baca blog pon best best :)

3. Jana pendapatan dengan blog.

Sebelum ni ada, tapi tak bergerak pon, setakat tiga empat jer, this year bertambah sikit.....Ada orang mintak buat post, editkan blog....promote kan barang.......and siap nak collabrate buat giveaway..........Aku suka...walaupun baru nak start aktif, ada jugak dapat sambutan..... bermakna, ada orang nampak something dengan blog atau media sosial aku....

And aku kalau review, of course jujur...... yang mana tak suka, aku tegur jugakk..huhu~



Ok lah, next to azam dalam dunia blogging :-

1. Semoga dapat kekalkan mood berblog...well..ni every year kot..since lepas SPM, tak pernah tinggalkan blog...cuma tak aktif join aktiviti.......update tetap ada...huhu~

2. Aku nak up entri setiap hari at least satu pun jadikla.... ni tahun baru start Isnin, kan.... harapnya Ahad tu dapat start buat banyak banyakkk schedule entry..mihmihmihh~and every week dapat buat schedule entri...even ringkas, or hanya wordless je..haha~

3. Nak join aktiviti blog atau review lebih lagi. 
Yesss, inilah yang aku nak buat, dan aku yakin akan buat.kalau dulu rajin join segmen or contest tapi kali ni nak selitkan sekali aktiviti blog yang lain :)


That's all. Anyone nak join, sila lah klik banner tuh ye..laju laju sikit ! huhu~
Rezeki ada je ..usaha dulu...kannnnnn~

7 ulasan:

Mrs Pip berkata...

Gudluck dear ...

Anum Abdullah berkata...

good luck...sa pun join jugak..

Nurulatika Yunus berkata...

Alhamdulillah. Tahun nie rasanya ramai blogger mula aktif dan yg aktif pula bertambah aktif hahaha xD. sy pun baru tahun nie nampak aktif dan join aktiviti Sabahan Blogger.. Wish you all the best dan semoga dipermudahkan rezeki :)

Senarai peserta dah update. Nti leh tgok kat link banner tue ya..

Hafiz Yusof berkata...

Selamat Tahun Baru 2018...
Semoga Success dan terus success...
Aamin ya rabb

niken berkata...

gudluck,dan saya sangat senang jika anda berkunjung di blog saya
- obat pembesar penis

- Obat pembesar alat vital

- Titan Gel Asli,

- Obat Titan Gel

- Jual Titan Gel

klinik titan gel berkata...

Titan Gel Asli

Minyak Pembesar Alat Vital

Titan Gel Original

Hammer Of thor Asli

Obat Forex Asli

Obat kuat Pria

Obat kuat Viagra

Obat Viagra Asli

Ciri titan Gel Asli

Jual Titan Gel Asli

Obat Pembesar Penis Pria

Obatpembesar Asli berkata...

hammer of thor
nama pembesar penis
obat blue wizard perangsang wanita asli
titan gel asli
agen obat klg
penirum asli
black mamba oil
vimax asli
minyak lintah papua