Hadiah Buat Emak & Pengantin daripada Printcious !

November 19, 2017

Assalamualaikum, hai, syukur masih bernyawa :) Berjaya seminggu tak update apa-apa..hehe

==================

Okay, Nak simpan kenangan nih. Hari tuh dapat voucher daripada Printcious, sempena join blogger buddy program dorang. Tapi kalau tak join pon, Printcious suka bagi voucher code tau kat website Pritncious.

So Nona guna untuk apa ?? Haaa.... Inilah antara barang yang aku ushar dengan Printcious nih.


1. T-shirt untuk emak. Birthday mak bulan 9, tapi hadiah ni bulan 10 baru siap...kui3~
Lagu Dato Vida baru popular kan time tuh... terus letak I AM BEAUTIFUL !

 


2. Cushion buat mempelai. Tapi hari tu terlupa bawak.....Kena tunggu next pengantin lah gamaknyaa..hahahaha~

 


Memang best sangat guna servis dari Printcious nih....Apa yang kita design, memang jelas kita dapat..Tau.

Previous entry, Nona pilih barang INI  now lain barang...Ehem, next nak pilih apa ya...
Ada 1 voucher lagi, menang hari tu..huhu

-----------------

Ok, sekian kisah bersama Printcious.. D.I.Y hadiah is awesome !



::::::Thank You Printcious !  ::::::

You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

  1. takpernah lagi diy baju, duk terfikir jugak nak buat baju hehe cushion tu comel!

    BalasPadam
  2. Rasa macam nak terus nyanyi lagu Dato Vida. I am I am.. Haha..

    BalasPadam
  3. comel je hadiah. cute miut.. hehe

    BalasPadam
  4. comelnya!! cute miut semuanya

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho