Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Ahad, 19 November 2017

Hadiah Buat Emak & Pengantin daripada Printcious !

Assalamualaikum, hai, syukur masih bernyawa :) Berjaya seminggu tak update apa-apa..hehe

==================

Okay, Nak simpan kenangan nih. Hari tuh dapat voucher daripada Printcious, sempena join blogger buddy program dorang. Tapi kalau tak join pon, Printcious suka bagi voucher code tau kat website Pritncious.

So Nona guna untuk apa ?? Haaa.... Inilah antara barang yang aku ushar dengan Printcious nih.


1. T-shirt untuk emak. Birthday mak bulan 9, tapi hadiah ni bulan 10 baru siap...kui3~
Lagu Dato Vida baru popular kan time tuh... terus letak I AM BEAUTIFUL !

 


2. Cushion buat mempelai. Tapi hari tu terlupa bawak.....Kena tunggu next pengantin lah gamaknyaa..hahahaha~

 


Memang best sangat guna servis dari Printcious nih....Apa yang kita design, memang jelas kita dapat..Tau.

Previous entry, Nona pilih barang INI  now lain barang...Ehem, next nak pilih apa ya...
Ada 1 voucher lagi, menang hari tu..huhu

-----------------

Ok, sekian kisah bersama Printcious.. D.I.Y hadiah is awesome !



::::::Thank You Printcious !  ::::::

5 ulasan:

Shafyqah Azry berkata...

takpernah lagi diy baju, duk terfikir jugak nak buat baju hehe cushion tu comel!

Siqah Hussin berkata...

Rasa macam nak terus nyanyi lagu Dato Vida. I am I am.. Haha..

Puan Wawa berkata...

comel je hadiah. cute miut.. hehe

Anum Abdullah berkata...

cantik hadiah dia..

Cik Tie berkata...

comelnya!! cute miut semuanya