GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa.



GIVEAWAY || Ok, hari ni excited nak join giveaway collaboration between blogger dengan Printcious.

Siapa Printcious nih? Ha, ini merupakan medium online yang berikan peluang kepada customer untuk D.I.Y sendiri hadiah yang customer nak. Walaubagaimanapun, barang-barang tersebut hanya di website Princious sahaja, dan kita hanya design mengikut citarasa kita... Barang pon boleh tahan banyak...ada  bantal,mug, canvas, t-shirt, atau bag...dan banyak lagiii...lagi.....

Hadiah untuk orang tersayang atau diri sendiri....D.I.Y je..confirm lebih berharga.

Nak tahu lebih lagi? Baca entri aku yang ni :- PENGENALAN PRINTCIOUS


Yes, Printcious got my trust ! All D.I.Y barang Nona order memang selamat sampai, memuaskan hati, dan yang best....ada banyak discount tau ! Suka oi ! Tak percaya? Haa..baca entri di bawah... sekarang pun tengah order lagi barang dari Printcious, due date voucher nak dekat dah.. hehe



Meh belanja sikit gambar...


 



So, nak jugak D.I.Y macam Nona? Terjah Printcious atau  nak FREE voucher ? Apa kata try giveaway ni.. click banner lelajuu tau ~

Rezeki tak pernah salah alamat, cuma kena melangkah berusaha....hehe~




8 ulasan:

  1. All da best tau. ray pun singgah dr segmen yg sama
    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    hi jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  2. goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    BalasPadam
  3. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    BalasPadam

Thanks For Coming !
I appreciate your comments or idea!
Saya Sayang Awak ~