Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Ahad, 26 November 2017

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa.



GIVEAWAY || Ok, hari ni excited nak join giveaway collaboration between blogger dengan Printcious.

Siapa Printcious nih? Ha, ini merupakan medium online yang berikan peluang kepada customer untuk D.I.Y sendiri hadiah yang customer nak. Walaubagaimanapun, barang-barang tersebut hanya di website Princious sahaja, dan kita hanya design mengikut citarasa kita... Barang pon boleh tahan banyak...ada  bantal,mug, canvas, t-shirt, atau bag...dan banyak lagiii...lagi.....

Hadiah untuk orang tersayang atau diri sendiri....D.I.Y je..confirm lebih berharga.

Nak tahu lebih lagi? Baca entri aku yang ni :- PENGENALAN PRINTCIOUS


Yes, Printcious got my trust ! All D.I.Y barang Nona order memang selamat sampai, memuaskan hati, dan yang best....ada banyak discount tau ! Suka oi ! Tak percaya? Haa..baca entri di bawah... sekarang pun tengah order lagi barang dari Printcious, due date voucher nak dekat dah.. hehe



Meh belanja sikit gambar...


 



So, nak jugak D.I.Y macam Nona? Terjah Printcious atau  nak FREE voucher ? Apa kata try giveaway ni.. click banner lelajuu tau ~

Rezeki tak pernah salah alamat, cuma kena melangkah berusaha....hehe~




8 ulasan:

Raydah berkata...

All da best tau. ray pun singgah dr segmen yg sama
http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

hi jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

nadiah izzaty berkata...

Good Luck dear. <3

Siti Rohaida Yusof berkata...

all the best

Cik Tie berkata...

all the best

Shafyqah Azry berkata...

goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

galaksi viral berkata...

Good luck for GA kak. :D

Umie Balqis Batrisyia berkata...

good luck dear

Noor Najwa berkata...

Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html