Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

November 24, 2017

Assalamualaikum, hai !

Syukur kepadaNYA, hidup hari ni....

Ok.... nak join giveaway simple, hadiah best....jommm!

=========================================================


Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.



Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html#ixzz4zIRsnTrT

You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

  1. all da best. ray singgah dr segmen yg sama

    hi jemput join n meriahkan segmen GA kt sni

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  2. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    Sila semak senarai link anda. Jika tiada, tinggalkan url link penyertaan di kotak komen.
    http://www.azhafizah.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway-photo-polaroid.html

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho