Cuba type Cara Pembayaran MARA di Google

November 06, 2017

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa :)


BAYAR HUTANG MARA ||  Ok, bagi yang kenal aku, memang tahu, aku one of peminjam MARA.

Dari Sekolah Menengah sampai sekarang. Memang best lah duduk under MARA....Even kekadang MARA lambat masuk duit, tapii. ...still kami ada dapat....

So, aku try tulis entri once aku kena start bayar hutang..... (setelah dapat surat warning masuk mahkamah kalau tak bayaqqqq) .. Saja buat untuk peringatan diri sebenanrnya.


Memula memang aku tak tahu, nak call MARA tapi MALAS... then aku google tengok orang lain bagitahu cara-cara....so aku pun screenshot sendiri yang the latest step....sebab time aku google tuh, step yang belum dikemaskini...

Aku buat entri and until now, entri aku carian popular jugak selepas website MARA ... hehee



Seronok pulak bila google entri pasal CARA PEMBAYARAN MARA ni....


Syukur ya rabb !

So, aku dalam proses nak buat blog aku mesra SEO, tapi tak mau tukar template...suka yang sekarang nih ja.....tsk, tskkk...pikir-pikir jap !


Sekian bebelan pepagi Isnin. All the best for today ! Hihi ~

You Might Also Like

4 00 otak engineer COMMENT

  1. good job... kena belajar lagi kan tentang SEO,akak pun tak pandai bab² SEO ni

    BalasPadam
  2. sama lah tak pandai lagi bab SEO ni. Goodluck habiskan bayar MARA :D

    BalasPadam
  3. wahhh, tahniah nonasani da di page pertama carian google. chayok2.

    BalasPadam
  4. tahniah.. ciktie pun dalam proses nak tukar template. nak yang lagi simple tapi yang ni rasa cam sayang juga

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho