Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Isnin, 6 November 2017

Cuba type Cara Pembayaran MARA di Google

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa :)


BAYAR HUTANG MARA ||  Ok, bagi yang kenal aku, memang tahu, aku one of peminjam MARA.

Dari Sekolah Menengah sampai sekarang. Memang best lah duduk under MARA....Even kekadang MARA lambat masuk duit, tapii. ...still kami ada dapat....

So, aku try tulis entri once aku kena start bayar hutang..... (setelah dapat surat warning masuk mahkamah kalau tak bayaqqqq) .. Saja buat untuk peringatan diri sebenanrnya.


Memula memang aku tak tahu, nak call MARA tapi MALAS... then aku google tengok orang lain bagitahu cara-cara....so aku pun screenshot sendiri yang the latest step....sebab time aku google tuh, step yang belum dikemaskini...

Aku buat entri and until now, entri aku carian popular jugak selepas website MARA ... hehee



Seronok pulak bila google entri pasal CARA PEMBAYARAN MARA ni....


Syukur ya rabb !

So, aku dalam proses nak buat blog aku mesra SEO, tapi tak mau tukar template...suka yang sekarang nih ja.....tsk, tskkk...pikir-pikir jap !


Sekian bebelan pepagi Isnin. All the best for today ! Hihi ~

4 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

good job... kena belajar lagi kan tentang SEO,akak pun tak pandai bab² SEO ni

farhanna jafri berkata...

sama lah tak pandai lagi bab SEO ni. Goodluck habiskan bayar MARA :D

Puan Wawa berkata...

wahhh, tahniah nonasani da di page pertama carian google. chayok2.

Cik Tie berkata...

tahniah.. ciktie pun dalam proses nak tukar template. nak yang lagi simple tapi yang ni rasa cam sayang juga