Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 11 November 2017

(11 November-12 December) : Start Shopping di Lazada Online Revolution !

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa :)

L A Z A D A  ||  Yayyy, sales datang lagi ! I love thisss, anyone loves too? Heehee~


Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) that will take place from 11 November to 14 December 2017


Klik banner untuk terjah lelaju dapatkan barang sales harga cekik darah murahhh tuuu~
Hihi, selalu cekik darah, mesti mahal kan...kali ni muroh giler ! Uii...Kena Ushar beb !

============================

Sambil ushar barang apa yang nak sangat dibeli.....jomlah kita join contest sekali, khas for blogger...Ewahhhhhhhhh


But first, Nona jawab soalan japp..huhu~


Question 1 : Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

Ok, barang pertama yang aku beli ialah filem untuk instant camera .
Ramai maklum, aku menang contest Lazada sempena Ramadan, dapat sebuah instant camera yang super cute for me ! Pink kotttt ! From that time, I know Lazada is one of trusted online shopping.

Start beli pada 22 November 2016. Entri BELI DI SINI

 




Question 2: Which types of products would you prefer buying online? 

Aku prefer beli barang selain daripada barangan elektrik. Contoh barang: filem camera, sponge, brush, bag....

Tengok entri INI Nona pernah shopping apa.



Question 3: What to you love about online shopping? 

Aku sangat suka beli online sebab utama ialah, puas hati ushar segala barang di hujung jari, order dan tunggu je untuk sampai. Ada barang yang lebih murah daripada pasaran luar. 




Question 4: Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 


Ok, dah lama sangat nak ni....lagi-lagi bila hujan........so cute ~ hehe



Adult Knitted Hand-Crocheted Home Sofa Soft Mermaid Tail Cocoon Blanket Quilt  






Fuhhhh.now, done !

To all bloggers, Jom Grab Barang-barang sales !

Banner colour pink is awesome ! Love, love !







7 ulasan:

MaMa Chantique berkata...

memang best shopping kat lazada ni..

Sekadar berkongsi pengalaman bagaimana saya mendapatkan kembali kulit yang cantik dan licin setelah hampir 2 Tahun Menghidap Penyakit Psoriasis

aienie NKA berkata...

Wow... comel jugak selimut tu. hehe Good luck sis.. :) sy pun join jugak. Jemput singgah baca :) https://aienienka.blogspot.my/2017/11/lazada-online-revolution-shop-universe.html

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona...selamat bersegman n gud luck..
** Mama Maszull

Mar Mansor berkata...

good luck nona
JanjiKita

Siqah Hussin berkata...

Good luck tau :)

Puan Wawa berkata...

macam2 ada kat lazada ni ye. patut laa ramai naik hantu bila buka web lazada kan. tak tahu nak beli mana 1. hehe

Nona Qiyah berkata...

Betul-betul...

Memang macam2 ado...harga muroh-murohh belako...hehe~
Thanks semua, goodluck too yang join !