Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Ahad, 22 Oktober 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Assalamualaikum, hai !

Tengah draft entri lain nih, so busy....tapi kita selitkan Giveaway dulu....

Meh lah kita support rakan blogger yang tak nak sunyi sepi lagi nih..hehe~



=================================================================

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
  
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.


6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

Tarikh tutup: 20 November 2017


kLIK Banner comEL tuhh !

13 ulasan:

Puan Wawa berkata...

GOOD LUCK..")

Hasrul Hassan berkata...

Goodluck dgn Giveaway ni

Julia Tarmidi berkata...

goodluck awak! :D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

blogwalking dari segmen yang sama .
jemput singgah entri CCL ,jangan segan silu
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Good Luck!

Adda Comel berkata...

semoga berjaya ....singgah dari GA yang sama

http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Shahida Halim berkata...

Datang jenguk sini :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Hazrina Halim berkata...

singgah dari segmen sama
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

goodluck..~~ :)

Nuraini Munira J. berkata...

Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #712

https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Siti Nurfauzani berkata...

good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Izni Syafiqah berkata...

Hai, daripada segmen yang sama. Good luck.
http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Atiqah Hanapi berkata...

hi. singgah dari segmen yang sama. good luck!

http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Raydah berkata...

all da best tau

Ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html