Beloved and loved
SEPTEMBER 2018 !!

Ahad, 1 Oktober 2017

Meriah Guna Voucher RM 100 dari Lazada

Assalamualaikum. Syukur masih bernyawa.


Menang Lazada Contest | |  Syukur sangat menang Contest Ramadan Raya Blogger Contest anjuran Lazada, online shop yang popular !

Yihaaaaaaaaaaaaaa~ Memang meriah oii ~ Winner dipilih setiap minggu. Nona salah seorang pemenang mingguan dapat voucher RM 100 .  Nak tengok entri bulan puasa ritu? Singgah ler ke SINI



Jadi, Nona pun dah selamat menggunakannya, redeem bulan September walaupun due date sampai December 2017, cepat jer guna.... bukan tak penyabar, tapi takut terlupa  ^_^


Barang-barang yang dipilih ni ada yang memang lama dah aim, and ada yang belek seharian jugak baru buat pilihan.... LORH !

Tapi bagi jugak adik-adik kesayangan beta untuk buat pilihan..hehee, kongsi rezeki dengan family, apa salahnya...JANGAN TAMAK SANGAT . KAN ~.~ Walau dalam hati rasa, arghhhh...untuk aku sendiri tak puassss shopping..kah3~


1. European and American shoulder portable shoulder big bag ladies bag. (BLACK)

 
RM 19.20

Best, sebab bag ni ada dua style aku boleh pakai. Nanti tengok aku review entri lain.

Pakai tepi boleh, kat belakang pun boleh.




RM 9.80

HAHAHA, KAHWEN BILA?

Ok,  saja beli...suka pulak tengok orang pakai benda alah ni....uiishh, lama dah aku aim !




3.   A & C ; Handphone Case



Case B : For Oppo A37 (aku punya)   - RM 16.90

B - RM 5.98


Rasa macam WOW, kilat berseri case handphone aku... Adik cakap, boleh buat gaya ala-ala pengguna Iphone...kih3~

Yang makeup tuh, one day nanti try..... Simpan dulu...huhu

And the last one



RM 25.50 

Ini, adik aku yang last tuh nak.... Puas hati, sebab ngam dengan saiz yang diminta.
And colour tuh one of her favourite. Looking SMART ar awek tuuu..haha~




As conclusion, CUSTOMER SATISFIED
Tiada cacat cela, barang elok, takda pecah, colour nice, zip or tali okay.

Saiz seperti diminta, bukan indah khabar dari rupa...ewahhhhhh ~

----------------------

Total Damage :  RM 7.99 je sebenarnya aku bayar


Nona sejenis kalau dapat voucher, gunanya ngam-ngam je....malas nak keluar banyak....
So, ada antara barang yang ada shipping fee, haruslah bayar, ianya tak termasuk untuk digunakan dalam voucher. 



================================================

Haaaa... DONE ENTRY.. THANKS TO LAZADA ! 

I LOVE LAZADA !

HOPE TERUS SUCCESS, AND TRUSTED YEAH !



=============================


#lazada
#shopping
#voucher
#nonahappy






5 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Meriahnya shopping kat lazada . Barang pun murah2 . CCL dh lama tak shopping dalam lazada ni . Btw tahniah menang contest lazada

Nona Qiyah berkata...

Hihi terima kasih....
Ha, ada rezeki lebih..boleh shopping nnti..jangan membazir je dahla ya..ahahah~

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Skrg hari2 nak tngok lazada, penyakit betullah! Huhu

adianiez AIDA berkata...

menarik!
and berbaloi rm100 tu!

Cik Tie berkata...

Wahhh..ciktie dah sempat tebus lg