Maintain in Giving Love is One of Hardworking
NOVEMBER 2018 !!

Isnin, 2 Oktober 2017

Bag Yang Best Bawak Travel, Class, Shopping, Dating, Kerja

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masih benyawa :)


Ok, aku nak review pasal beg yang telah selamat dibeli dengan menggunakan voucher kemenangan contest anjuran Lazada. ENTRI SHOPPING DI SINI 

Senang cakap, SUGGESTED.

ITEM :  European and American shoulder portable shoulder big bag ladies bag. (BLACK)


RM 19.20


Beg nih memang awesome... I LOVE IT !  Sebab ada dua style best aku try masa gunakannya.


1. Pakai macam budak sekolah bawak beg sekolah..... sandang pada kedua-dua bahu ku~





2. Sandang di tepi...nampak macam wanita bekerjaya sedang membelanja barang rumah..ahahahha



Puas hati, zip nya okay. Risau jugak kalau sampai sini, zipnya rosak ker, apa ke...kannnn ~

Ringan materialnya, colour pun cantik, bersinar...... licin....sedap pegang kulit beg ni....LIKE !


Besar jugak, boleh muat air botol, buku nota, atau A4 Paper.
Telekung pon boleh jugak.........Sesuai dibawa kemana-mana sebab ianya stylish.....



  

Dalamnya, just one side je....so..kalau sumbat semua, memang bersepah habis nampak...ahhahaa~

Ada lah poket kecik at dinding tepiii tuh ~ siap zip..zipnya okay ~




Orite, that's all.



Boleh cari kat Lazada, Harga murah and trusted....

TEKAN JE LINK NAMA BAG TUH...

-----------------------------------------------------
Jadik, kali nih, aku tak kecewa............always love shopping with Lazada tau !
HEHE~

3 ulasan:

Aisya Ismail berkata...

menarik style 1 tu..

Nona Qiyah berkata...

Hahhaa,Thanks..menarik kan, kat pasaraya je ponn, mcm aksi gi tepi pantaiiii

Cik Tie berkata...

Menarik.. Nnt nak try usha la