Senarai Peserta yang Support GA PBC ~

September 15, 2017

Assalamualaikum. hai !

Okay, Hari ni nak uodate senarai peserta untuk contest yang sedang berlangsung INI

Senarai Hadiah yang best telah diupdate SINI

Jadik, yang mana link nya tak tembus atau takda copy ayat, atau tak ikut syarat, Nona dah bagi komen tau ~

Haaaaa, mohon dibetulkan mana yang perlu.........sebab kalau tak, sampai masa....

Nona pilih winner, then belum ada perubahan.......hmm....seperti tak ikut syarat, jadi....risau penyertaan terbatal..huhu~



Thanks sangat sudi join ! Keep spread this Giveaway ! Macam tak ramai je nihhh~ HAHA


LIST YANG SUPPORT GIVEAWAY :-
  1. http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  2. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  3. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  4. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  5. https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  6. http://colouroflifek.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  8. http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  9. http://herneenazir.com/2017/08/28/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream/
  10. http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  11. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  12. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  13. http://www.linliena.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  14. http://jnjikita.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html?m=1
  15. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  16. http://milzah89.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  17. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  18. http://deariescouple.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  19. https://cikash.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  20. http://ftndiana.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html




JOM SIAPA BELUM JOIN REBUT HADIAH..........MARI SINI !




You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho