Bertanggungjawab ke atas orang yang kamu sayang
JULY 2018 !!

Jumaat, 15 September 2017

Senarai Peserta yang Support GA PBC ~

Assalamualaikum. hai !

Okay, Hari ni nak uodate senarai peserta untuk contest yang sedang berlangsung INI

Senarai Hadiah yang best telah diupdate SINI

Jadik, yang mana link nya tak tembus atau takda copy ayat, atau tak ikut syarat, Nona dah bagi komen tau ~

Haaaaa, mohon dibetulkan mana yang perlu.........sebab kalau tak, sampai masa....

Nona pilih winner, then belum ada perubahan.......hmm....seperti tak ikut syarat, jadi....risau penyertaan terbatal..huhu~



Thanks sangat sudi join ! Keep spread this Giveaway ! Macam tak ramai je nihhh~ HAHA


LIST YANG SUPPORT GIVEAWAY :-
  1. http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  2. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  3. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  4. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  5. https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  6. http://colouroflifek.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  8. http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  9. http://herneenazir.com/2017/08/28/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream/
  10. http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  11. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  12. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  13. http://www.linliena.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  14. http://jnjikita.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html?m=1
  15. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  16. http://milzah89.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  17. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  18. http://deariescouple.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  19. https://cikash.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
  20. http://ftndiana.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html




JOM SIAPA BELUM JOIN REBUT HADIAH..........MARI SINI !




3 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

All the best buat semua peserta..

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Saya no.10 ... Pilih lah saya sbg pemenang... 😆😆😆
Jemput singgah...

Kin Naz berkata...

No 4. Mintak le ada luck no ni.