Menang Hadiah Bernilai Hampir RM 10k dari Bondoru ! ! !

September 09, 2017

Assalamualaikum, hello !

Hows life? Hope okay saja.

Ok, ni contest termewah jugak nii...Nilai hadiah dekat RM 10k ! Wohooooo !


Japp,  Siapa tahu Bondoru Store, Keramat??

Haaaaaaaaaa..sekarang mereka tengah buat peraduan tau , sempena Grand Opening Bondoru Store nih, pada 09/09/2017 ! Best arr orang Keramat, shopping lagi and lagi......hehe~


5 Winner dicari wehhh ! Syarat pon mudah gilaaaa !

Hadiahhh yang best amat.... cecah rm10k, adalah macam kat bawah nihhhh !!!!!!!!






Rezeki kalau ada, tak lari mana ! Rambang mata weh !


Winner Pertama                     : 1X Macbook !

Winner Kedua and Ketiga     :  2 unit iPhone setiap satu

Winner Keempat and kelima : 2 unit handbag jenama COACH ! (Preloved)



So, camne nak joinnnnn ??!!

Yes, KLIK GIF KLIP2 KAT BAWAH NIH, HEHEE.... atau klik HERE to join !


Bila korang join, selangkah nak menang....
once you share, selangkah lagi..
once orang join banyak -banyak..........., bertuahlah hendaknya..hehe~

PAHAM KE PAHAM?
JOIN CEPAT TAU ! TAUUU !




Ok, semoga ada rezeki kita ya..... all the best !







You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho