FREE HEADER BY BLOGGER BUSYRA ~

September 13, 2017

Hye !

Syukur bernyawa sampai hari nihh...


Free Header lama dah dapat.......tengok seperti header sekarang atas nun..........ops, maap kalau tak hajak join...sebab last minute okay !

Join masa tu dok bz kemas nak balik beraya ke kampung...terjah kejap ke sana......

AND aku....

Terkial-kial cari size header..hahaha~ selama ni main bubuh je asal ngam header tuh~ aigooo~


=================================================

THANK YOU Blogger Busyra ! (Tekan Link untuk ke Page Free Header tuh)


 Aku tahu, ramai kenal beliau kannn?? He, hee~

Lamaaaa sangat, sangat tak tukar header baru...........
And lama sangat-sangat tak renovate blog.........

So, itu hari, aku ada buat perubahan sikit...........tapi tak banyak............aku susun atur balik, mana takda gambar tepi tu, aku buat semula............jadilah 'ABOUT ME' yang baru berserta gambar yang jelassss~



And.......aku ada tambah chatbox kat side tepi tuhh, kalau ada, adalahh yg nak chat.hahahaa~



Nak kutok ka, nak apa ka..silakan naaaaaa~ asal jangan mencarut...I hate that ~



Ok lah, entri sebelum g kerja, kasik draft...huahuaaa~

Take care everybody !!!!!!!!!!!

Next, entri guna voucher, atau trip g Safari Melaka? Huhu ! Nak jugak niche travel....hahaha~

Stresss update tak sempat-sempat ~









You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

  1. Bestnya dapat header dari Busyra.. hihihi.. Mai suka hasil kerja Busyra.

    BalasPadam
  2. tq akak sbb sudi buat entri khas ni.. sy hnya ikut apa yg akak nak dan alhamdulillah akak suka. <3

    BalasPadam
  3. bestnyaa..cantik header...tahniah :)

    BalasPadam
  4. Terima ksih ya semua,

    comel..cantik..kannn..hehe

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho