Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 6 Ogos 2017

Siapa tengok Clever Girl Musim Kedua? #supportVisha

Assalamualaikum, haii !


Siapa peminat rancangan realiti macam nih?

Image result for clever girl johor 2017

Progam ni, memang favourite aku. Pengacara pon feveret I ! kih3~

Sebab boleh uji kepandaian sendiri gteww..SPM dapat berapa?? hahahaha~
Nak Main teka teka jugakk!


And dorang memang talented.
Suka nengok, yang tersingkir bukan kurang pandai cuma rezeki tak berpihak. Ramai yang terlaluu pandai dalam program nih, hehee~

Tengok background family , study, and kerja pon best je..geram I !

Soalan macam mana? Fuhhhh, memang kena banyak perah otak, maybe pernah terbaca or terpernah tahu, or memang dah familiar soalan....................Susah susah boleh tahan woi !

Image result for clever girl johor 2017

So, From Johor.... namanya Visha ! Goodluck Visha ! Mewakili Johor, last year..org Kelantan, apa kata this year, Mahasiswi ni pulak menang ! hehehe~





Tak sabar nak tengokkkk and tengokkk till Final ! All the best to all peserta ! You all are very talented, cute, beautiful in and out ! Keep CLEVER ! huhu ~




5 ulasan:

Siti Yang Menaip berkata...

tak tengok takdak TV tapi tahu update sket2 org post2 kat fbuk hihi..

Anum Abdullah berkata...

tak dapat tengok sebab tiada tv..hikhik..

Normi Nieza berkata...

all the best semua..:)

Ajuya Rashid berkata...

Eh ada yg baru dah

Nurul Afifah berkata...

Tak pernah tengok but maybe kena tengok sebab nampak menarik sangat. suka pengacara jugak haha.

datang dari Blog list GA Elsa - Hai!!

// afifahaddnan