Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Ahad, 20 Ogos 2017

Review Kosmetik: FAME Lip Matte Ringan yang Ngam !

Hai hai ! Syukur masih bernyawa.

Peminat Lipstick ?? Well, Nona memang tak suka sangat nak letak lipstick kat bibir nih, sebab akan rasa tebal, and nak cabut cabut je bibir kuuu. Tak caya, tanya member member aku yang kenal. Mak aku pakai lipstick, aku tak rasa nak pon, sebab dah tahu tak kena dengan jiwa

Tapi one day, member bagitau, lip matte, strukturnya agak ringan compare dengan lipstick. So I have to try ! Yela, gi uma kahwin, gi raya..teringin gak melawa.. nampak sweet 17. lol.

Sekarang Nona perkenalkan, Fame Matte Lip Cream  ! Siapa guna? Kita GENG ya

Betul-betul menyerlahkan wajah dengan code-code warnanya yang menawan ! Nak pilih pun jadi susah sebab semuanya cantikk belaka ! Cuba ushar bebetul sekarang.... Confirm korang terpesona macam aku jugakkk !



 


Candy, Nude, Desire, Party, Fuschia, Gossip, Violet, Wild and Rusty.

Kalau rasa, tak nak menyerlah, tapi tak nak nampak pucat, boleh try Nude colour.
Kalau rasa nak tambah semangat dan keyakinan diri, lepastu seksi, ha..boleh try Desire.

Kalau nak nampak lebih feminin, boleh try code Party or Gossip

Kalau nak nampak manis dan bergaya, but gilakan Pink, silalah try Fuschia
Kalau nak yang sweet, and lembut, pilihlah Candy or Violet.








Ciri-ciri yang dimiliki Lip Matte nih ialah :-

1. Pelbagai colour yang sangat menarik!
2. Tahan lama
3. Tidak mengeringkan bibir
4. Mudah untuk dipakai
5. Tak melekit dan rasa ringan je di bibir
6. Mesra solat, kerana ianya mudah dibersihkan.
7. Ada Kelulusan KKM
8. Harga mampu milik, just RM29 dah mengubah seri wajah.

Semua kenyataan di atas, Nona setuju sangat. Kalau sebelum ni, agak benci pakai lipstick, tapi nak bibir berkaler-kaler jugakkk..... So I choose this matte, kerana ciri-ciri yang ada padanya.

Pernah pakai matte lain jenis.... agak melekitt even mudah untuk dipakai...Tak selesa di situ.

Trust me, untuk bergaya, dan meningkatkan self confidence, u need lip mate macam nih :)



Tak kira, bibir munggil ke..nipis ke.... sesapa pon boleh try...bibir selalu keringg? ewahhh, elok sangat dahh, guna Fame nihhh ~

OppS !

Nona guna code apa? Ok, Nona guna code Violet tau ! Not very highlight, and sesuai dengan mood Nona .. Bawak gi kerja, tak menyerlah sangat, tapi niat nak nampak muka bermaya... so, guna ni, memang menjadikkk !



Gambar first, is one of my team matte, sama colour, Violet awokkk.... hehehe.... single lagiii... Uiii, promote jap ah !


Kalau rasa bosan guna satu, boleh try campur kan warna..... confirm lebih da bomb gituu !

Atau you can  do like this??


Try put all colours, and wowww! 
Aura Mengghairahkan, nampak bermaya......sweet...or rasa lebih elegant pasti wujud ~

Masuk gambar je, menyerlah ..kerlasss youuuu !

Alaaa, pengantin pun pilih Fame tau !



So, dari siapa Nona dapatkan Fame Lip Matte yang hot nihhh??!!

Sini, namanya Sis Ziera, one of trusted agent FAME !!!!!!!! 

Phone Number : 016-774 4457

COD pon dibuat, sekitar Pasir Gudang, Masai, Seri Alam.




Choose Yours !



#nonareview
#nonaguna
#confidence
#lipmatte
#munggil




6 ulasan:

Anum Abdullah berkata...

cantik-cantik colour code dia..

Mellya Musa berkata...

Wow meletup hehe sy suka nude colour

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Dah lama teringin smpi skrg tak beli sbb mcm Nona jugak, jenis malas pakai lipstick, hihi

mamapp berkata...

Cantik gak violet tu

Eeiou _ berkata...

Immana try this!

Siti Yang Menaip berkata...

menarik jugak warna2nya..