Merdeka Sale!!! With Lazada Merdeka Blogger Contest !!!!

Ogos 25, 2017

Haiii !
Syukur masihh bernyawa.

So today..........Nona nak share, something best is happening now ! SEMEPENA HARI KEMEREDEKAAN NEGARAKU TERCINTA !

Apa tuuu? Haaaaaaaaaaa, apa lagi .... SALE laaa!!

Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) sedang berlangsung dari 25hb sehingga 31hb August 2017 !  (where you can find special discounts up to 80%!). 




Fuhh, awesome wehhh ! Banyak kott diskaunn youu !

Before tuh, Nona nak jawab soalan-soalan yang diberi... Jom jawab sesama Nona !

a. What do you love about being Malaysian? 

Ok, Nona bangga menjadi anak Malaysia, sebab disinilah, lahirnya sebuah cinta, sehinggakan nona and family membesar dengan selamat di Malaysia, tanah airku. 

Nona bangga menjadi anak Malaysia, sebab Nona suka pelbagai jenis makanan, kaum, bahasa, dan budaya yang ada di Malaysia. Betapa uniknya Malaysia mempunyai kepelbagaian yang menarik dan membanggakan.

Nona bangga menjadi anak Malaysia, sebab tempat-tempat di sini , banyak yang cantik -cantik, indah dan enjoy untuk diluangkan masa selalu.

Part best is, bila raya sesuatu kaum, Nona pon sama jugakk bercutii, miahaha~
And, tahniah Malaysian ! Sukan SEA kali ni, nampak banyak pingat emass dahhhhhh !
Im proud of youuuu !




b. Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/malaysian-brands/ 

Yes, tanpa ragu, Nona choose Pensonic ! Brand yang ramai kenal, and trusted !





c. Select two products from the Malaysian brand(s) that you love. The article must contain screenshots of the products mentioned.


Inilah dua barang tu~



 

Dah lama usharr, boleh try kali nih, hehe~
Masak makanan diet pon ngam ! Membakooo je kejenye nanti !

#merdekasale
#nonaeat




Teringin sebab bagi aku, orang yang cipta benda alah nih power !
Nampak best je, when no fire can see there....
Im curious nii, haha~

#nonacook
#merdekasale

HURRY UP GUYS !

Let me shout again, what is happening now???

Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!). 


Wohoooooooooooo, dont regret once terlepas !

For those yang nak Join Contest , Meh singgah SINI , Join lah..rezeki always ada kannn !!!!!!!!!!!
Usaha, and doa ya.....


=========================================

Ok ar, Goodluck semua peserta ! And Happy Shopping to all !!!!!!!






You Might Also Like

10 00 otak engineer COMMENT

  1. ramai pilih brand pensonic sebagai love brand. all the best ya nona!
    :)

    BalasPadam
  2. Thanks, cik anum n cik tie...

    Yes cik sofie.... betol, memang popular dah, ehhehe

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya and all the best to you

    BalasPadam
  4. Gudluck contest ni dtg singgah blog sy http://www.lokmanamirul.com/2017/08/rose-face-serum-zeeta-produk-terbaik.html

    BalasPadam
  5. waaahhh...best2..leh lengkapkan dapur kan..gud luckk

    BalasPadam
  6. Kalau ikutkan semua suka, kan Nona.. Hahahaha.

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho