Menang Contest : Bawal Dual Tone dari Faradeqs.co

Ogos 27, 2017

Assalamualaikum, hello !


Okay, salam hujung minggu.... Ada yang bekerja, ada yang bercuti.....confirm tak tengok blog sangat..hehe~ Takpa, santai santai jahh !


Btw, Nona nak berkongsi kegembiraan pasal nih, lama dahhhh..tapi tak terupload kat blog..huhu.



Dapat tudung bawal dual tone ! Comel, hujung hujung ada bunga gtewww~

Jom scroll jap ! !


Best arrr, pakai masa main badminton.. 
Cotton kan..of course lembut !



                     

Gini je gaya aku kalau pakai bawal, naik dedua belah, or pakai depan camtuh je~ Nampak kan tone colour tuhh, unik, tak pernah beli cenggini, huhu..tuhla rasa happy...........sebab selalu memang pakai shawl jah..hoho~

 

Pakai ala-ala shawl pon sesuai jugak....

Saja test, ngam pulokkk ehhh ~



 

Ni Geng Badminton....

Terletak elok bukann, suka sangat !
Nampak agak Pau Kacang ! Muahahha~


Ok, IG nih, bukan je jual tudung bawal, tapi ada pelbagai lagiii tau !

Inner Lacey (latest and new design yang HOT masa kini), Innersnowcap, Shawl, Bawal, Inner Neck


Sila lah singgah SINI untuk usharr  IG nya

You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho