Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Ahad, 13 Ogos 2017

Hargai Yang Tersayang Dengan Printcious

Printcious. Who is Printcious? Pernah nampak lalu kat Wall Facebook ? Huhu ~

Ok, Printcious is one of medium di mana kita mengedit sendiri barangan pilihan kita, kemudian Printcious berkhidmat mencetak gambar atau tulisan ke atas barangan yang dipilih di dalam website ni. This we called as 'Personalized Gifts'. Or in Malay, 'Hadiah Peribadi'.


 


Printcious memudahkan customer dalam memilih dan memberi hadiah yang cantik, comel serta berguna sempena sesuatu sambutan special, seperti  Anniversary, Birthday, Mother's Day, Teachers Day, or Wedding Gift. DIY Sendiri all the presents tu !
 

Printcious actually memberi peluang untuk kita meluahkan rasa melalui produknya yang sudah tersedia dan sesuai untuk pelbagai keadaan atau sambutan. 

Nak bagi gift to diri sendiri? For tujuan mendeko? Kenangan sendiri? Ok jugak tuuuuu.


The best part is..yess, hadiah tu nanti, kita create, memang dari hati ke hati lahhh... 
Itu Paling penting!

Sesuai dengan tagline Printcious : “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

Cuba bayangkan, korang dah lama gaduh dengan BFF korang, then hantar bantal, ada tulisan,

"Sorry BFF, aku sayang hang tau ! "

Apa yang dia akan rasa agaknya ? Surprise? 
And mula cool down nak maafkan kita yang bersalah ni?


CREATE YOUR OWN ! !

Bukak je website Printcious ni... terus macam.....Wow, nak jugakkk.........Macam-macam boleh dibuat.. Tinggal nak pilih, klik and mulakan edit sepenuh hati....hehe~

T-shirt, untuk OOTD bersama, 
Mug, digunakan hari-hari agar lebih bersemangat untuk hidup,
Ceramic, dapat mencantikkan dekorasi,
Cushion, jadi kenangan, buat orang lain tersenyum melihat
Canvas, menambah motivasi diri
Magic mug, yang dapat menceriakan hari, kan MAGIC !
Puzzle, lebih mengeratkan hubungan,
Pillow, sebelum and bangun tidur pun masih happy.


  So, apa pilihanmu? Editlah mengikut suka hati.

Let's Nona bagi example, how simple to create your own creativity !

1. Buat pilihan kita,  sama ada cushion? T-shirt? Or else?

Hah , Nona choose cushion, see... cecantik gambar, jelas tau, takda pecah-pecah pon !



2. Klik 'Create Now'


 

Tuh, pilih colour cushion kat bawah tu~

 
Time ni, nak type ayat boleh, nak masukkan gambar pon bolehhh ..

 

Letaklah nak ayat apa,
Ingat, ayat dari hati tau !

Ok, dah nampak macam mana nanti cushion tu?

Klik 'Add To Cart'


 


Akan keluar seperti ini...
All the price terpapar, no hidden charges !! Bagus ! hehe~

See, ada Promo Code lah ! Haaaaaaaa, apply segera ! Winkk3 ~

Next, continue shopping lah ! And waiting barang sampaiii ~


For HER? Haaa, guys, time nihla lelaki boleh tunjuk gentleman kan ! Kasih sayang dan hubungan boleh menjadi lebih erat dengan adanya personalized gifts nih ~

Tahu tak, Printcious ada buat penambahan item, untuk dihadiahkan kepada wanita anda.

Sama ada ibu, isteri, adik perempuan, kekasih, member baik.... barang barang seperti T-shirt, mug, canvas, and macam di bawah ni pon available special for woman !


 


Letaklah gambar berdua dengan wife, or ayat yang sweet for her... Confirm, malam nanti, u nak makan apa, I masakk ! Hehehe~

Untuk emak, emak pon boleh selalu peluk bantal yang kita D.I.Y sendiri, mesti mom suka kan !


For HIM? Yuhuuuu, this is it !
Show your father, husband, brother or beloved one, that you care about him dengan cara, berikan something stuff yang memberi inspirasi dan memori manis to him.

Cuba imagine, korang letak gambar masa kecik kecik kat mug atau t-shirt, mesti ayah boleh keluar air mata wehhh.... Sebab kenangan tu, kita mainkan semula melalui produk dari Printcious ni.


Then, nak bagi mak ayah pasang puzzle pon okayy jugak, lepas pasang pasang puzzle, 
Frame kan gambar tuu, mesti happy babe !


Berbaloi ke D.I.Y gift dengan Printcious nih?


1. Yes, sebab hadiahnya kita edit, mengikut citarasa sendiri atau citarasa orang yang kita nak bagi hadiah tu.

2. Yes, hadiah seperti nih sangat berharga, sebab boleh letak gambar dan ayat yang betul-betul dari hati ke hati.

3. Yes, D.I.Y hadiah, akan membuat ibu, bapa, saudara, kawan-kawan terasa dirinya dihargai serta always disayangi. Sudah tentu sesuai dengan semua golongan tau.



4. Yes, personalized gift nih not only cute or beautiful, but also useful ! Boleh guna untuk bawak gi jogging, minum air, buat tidur, dekorasi, dan games ! Hehehe~ Unik sungguh !

5. Yes, sebab gift ini akan selalu membuat orang yang diberi hadiah ni, rindu kat kita, and suka bersama kita.

6. Yes, menceriakan hari, dan menggembirakan hati.

7. Yes, sebab cara nak edit tersangatlah mudah dan easy going.

8. Yes, sebab harganya berbaloi, tidak begitu mahal. Student pun boleh try.



9. Yes, sebab trusted seller ! Trusted company ! Tak kena tipu, servis baikkkk punya !

10. Yes, sebab once kita order, ada banyak lagi promo akan datang and customer review puas hati !


As a conclusion, Printcious membuatkan person yang kita sayang, tersenyum penuh makna dengan 'Personalized Gift' yang kita berikan.

=============================================


Okayyyyy, siapa pernah order, and D.I.Y sendiri hadiah kat sini ?  Sini lah share experience sama.

Tak rugi try D.I.Y Hadiah dengan Printicious nih tau !


Semoga Printcious lebih maju dan success menjadi company yang dikenali ramai serta dihormati !




XOXO,
Nona

7 ulasan:

Nurul Syahirah berkata...

memang suka sangat beli dekat printcious ni :D

Cik Nor berkata...

bestkan shopping hadiah cini..:)

Nona Qiyah berkata...

Nurul : Kan, hadiah yang unik, dan sesuai untuk semua golongan.

Betul tu cik nor, best shooping hadiah sini

Radhia Razali berkata...

waa..boleh customize macam-macam souvenir/hadiah.. bestnye printcious ni

galaksi viral berkata...

Print pun dah jadi printcious gitewww. hihi. tapi suka idea printcious ni.GV pun suka ada org hadiahkan istimewa guna khidmat precious ni. nampak esklusif giteww. hihi. :D

julia jamaludin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
panphila berkata...

Anything to do with custom made memang saya suka. More intimate and personal, kan.

http://panphila.blogspot.my