Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 17 September 2017

Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream

Assalamualaikum, hai !

Yes, inilah masa yang ditunggu-tunggu.

Dah lama teringin nak buat Giveaway, finally sampai masanya ! Yipppeee !

Ok... Syaratnya mudah, hadiahnya berbaloi. Sesuai untuk semua ... sebab boleh dihadiahkan untuk sendiri or orang lain tau ~ Ladies and gentleman, jangan malu-malu.....

Now start !

 

1. Follow Blog saya yang comel  , cari button FOLLOW kui3!
2. Follow IG  @gelaktawa  dan @pbc_hq
Jangan risau, Nona ada apps Unfollowers detected...muahahaha~

3. Please Like/Follow FB BeautyMe Cosmetics

4. Buat satu entri bertajuk ' Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream'

Apa PBC tuhh ? Haaa, sila baca SINI  kalau nak tahu ya~

5. Copy Banner and masukkan detail bawah nih dalam entry awak sekalian. WAJIB 


Prime Bust Cream (PBC) adalah cream semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

b) Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara)

c) Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)


==============================

6. Siap post entry? Wajib komen link awak kat bawah nih ya !




Ok. done !  Sila lah post ke FB or IG pasal Giveaway ni ya......tag FB tuh pon baguss... 
Lagi ramai, lagi meriahhhh kan !



Hadiah ?? Jangan risau, semua dapat... hadiah utama sehingga hadiah ringan ringan !

Hadiahh ? Lihat Senarai Hadiah Di SINI !

Best, berbaloi, and tak rugi join..itu fokus utama..haha


===================================================

See You in My Comment.
Welcome to my contest you all !






24 ulasan:

Mellya Musa berkata...

good luck pada yang join :D done follow @gelaktawa
my ig: @fhatinamelia

Mia Liana berkata...

joinnn

http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

sayidah napisah berkata...

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Nisha berkata...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Kin Naz berkata...

Kinah join

http://ape-kinah.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Asyiqin berkata...

join!
https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Cik Tie berkata...

ciktie join ya

http://colouroflifek.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

kisah si dairy berkata...

akak join

http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona....mama dtg join yer..

http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Hernee Nazir berkata...

akak dah join..

http://herneenazir.com/2017/08/28/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream/

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Saya join... 😉😉😉

http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

azman Arsad berkata...

saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

farhanna jafri berkata...

saya join GA ni!

https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Lina Shaza berkata...

hai nona...kak lina join

http://www.linliena.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Cik Ash berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mar Mansor berkata...

saya join

http://jnjikita.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html?m=1

Zafirah Nazri berkata...

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

saya join

Mama Darwiish berkata...

All the best semua contestants

milzah karim berkata...

milzah dah join

http://milzah89.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

sha dhira berkata...

Shad join. Done all steps. Hopefully ada luck, hehe. 💕
Link: http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Liez Deariescouple berkata...

Liez dah join
http://deariescouple.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Cik Ash berkata...

Done cik ash join

https://cikash.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

Fatin Diana berkata...

cuba nasib walaupun lewat 59 minit

http://ftndiana.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

admin berkata...

all the best !!