Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 8 Ogos 2017

DONE : Redeem voucher Shopee

Hai,

Syukur masih bernyawa hari ni..............1

Ok, sapa baca pasal Memori aku dengan Shopee? Kan aku jadik princess dalam tuu, hehe~

Then as a gift, I got Voucher from Shopee !

Lets see, apa Nona pilih dengan menggunakan Voucher tuh?

 

Teka ?? Apakahhh??!

 

Cakkkkkkkk ~



Palazo Pant (02700)
Colour : Navy Blue


Total harga sehelai : RM 13.90
Postage                  : RM 5.30

Promo Code          : ( - ) RM 10 Voucher

Jumlah pesanan terakhir : RM 9.20


Order pada : 29/7, 11.35 malam. 
Then 2/8, pukul 12.41 tengahari selamat sampai..baru lepas rehat, kenyang nak tertidooo...

Tup tup datang......Semangat weh dapat barang ! Fuhhhh !




Palazo ni, keluaran dan milik JOCELYNPURPLE, mereka buat online shop dalam Shopee.

Memang berkualiti, aku suka, and suka gilerrrr, kain lembut, lain sikit dari Palazo aku pernah pakai before nih, biasanya lagi melekap, tapi yang nih, tak sangat................Saiz besaqq kott, kih3~



OOTD, belom ada, tapi dah pakai hari tu, cuma lewat petang, tak bergambar lakk...
Nanti try OOTD jap bila free.. hehe~


Yang rajinn shopping sana, singgahlah Jocelynpurple..murah and berbaloii kan ~

So, nak kenal lebih about Shopee?? SILA TERJAH SHOPEE


Thanks Shopee ! A memory with you, Will always play in my mind.



9 ulasan:

Hernee Nazir berkata...

wahhh bergaya sakan dgn palazo baru..hehehe

Radhia Razali berkata...

cantiknya palazo tue.. harga pun tak mahal. ada voucher, kena bayar sedikit sahajalah yea...untung sis..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Wah..murah ..dapat diskaun lgi tue . Selamat ber ootd denggan palazo baru

Eeiou _ berkata...

Omg murahnyaaaaaa!

farhanna jafri berkata...

wow bestnya dapat voucher! Sayang takde ootd sekali kalau tak, mesti cantik hihi

Mieza S berkata...

BESTNYAAA dapat voucher shopping baju slua baru. hehhehe. boleh OOTD

Mia Liana berkata...

wahhh.. dah shopping ya nona...

mamapp berkata...

Murahnya harga palazzo di shopee

Haneeza Mohamad berkata...

betul-betul penjimatan ni hehe.. rasa nak singgah je website shoppee
NEEZA l Malaysia Lifestyle Blogger