REVIEW HADIAH : BAWAL INSTANT BIDANG 55

Julai 12, 2017

Assalamualaikum, hello ~


Syukur masih bernyawa.

Ok, ada sesiapa yang bakal celebrate birthday .....Sendiri punya ? Or member? GF? Emak mertua? Emak GF? Hehee~


Just nak bagitau niii, sesuai sangat kalau nak bagi hadiah macam aku bagi kat my sisterrrr~

I give her this :)  Kasik before raya hari tuhh, nice one ! Melaram terus time rayaaa...fuhhhh !




What is thisss? Haaaaaaaaaaaaaa, this is Bawal Instant Naila Ribbon.

Cute? Cute is nothing without comfy. Am I right? So, HERE is details and review about this tudung segera yang sangat selesa dan cantik terletakk bila dipakai.


 

Ada yang puji ribbon tuh cantikkk ~ 
Kena dengan kulitnya kaler purple tuhhh ..Ini one of contoh instant dwitone, luarannya colour cerah, line luar and ribbon colour turqoise gitew ~

 

Adik muslimah Nonaaaaaaaaaaa



Semoga terus berjaya, tabah dan diberkatiNYA.

AMIN ~



You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

  1. Kalau jenis tak jahit tu memamng nak beliii. Susah la nak jumpa bidang 50 or 55 ni. Yg bidang 45 tu kecik, tak puas nak lilit-lilit. bidang 60 beso sangat pulakk. Comelnya that small ribbon.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    BalasPadam
  2. memang cantik untuk jiwa muda mudi..
    nona jom join GA ni..tag
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho