Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 23 Julai 2017

GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K.

Assalamualaikum,
Hello !!!!

Syukur masih bernyawa.

Ok, dengan penuh semangat, nak join Giveaway nih..

Pasal apa nihh??  Pasal.............. hadiahnya, melibatkan barangan kat Lazada. Yang lebihh interesting, sebab ianya boleh dipilihhh sendiri !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tag semua JDT Blogger. Dan semua blogger yang ushar blog I nihh ~



Nak tahu lebih lanjut? KLIK Banner lelaju tau !


Ok, so syaratnya, haruslah pilih barangan yang berharga RM 20. . Tolak tambah, rm 20 sahaja tau.


NEXT...........................I choose this !





Fashion Fluffy Rugs Anti-Skid 40X60cm Home Bedroom Carpet Floor Mat (Pink)  


Bukan main panjang nama kooooo~ Muroh and free shipping...kehh3~

Pertama, aku nak sebab , kalau dapat hadiah blogger ke, review product ker, nampak lah terletak elok je background nye...cantik..comel....

Lepastu, nak baring kejap kejap, sesuai jugak... cuma kena rajin bersihkan ya~

And aku suka, sebab ianya nampak simple and sweet, ..rumah aku pernah ada carpet yang besar gedabak, tp skrg simpan, nak sapu n basuh, agak leceh..huaaaarghhhh, tapi kalau nih, tak besar sangat berdasarkan komen diberi...maka aku suka! Suka nak yang nih, PINK COLOUR tauuuu !

Kalau pijak, lembut di kaki........... alalalalalllaa~

Hehehe, jommlah join, hope ad rezeki........................