Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 8 Jun 2017

Order Kek Bergambar di Masai, Pasir Gudang, Johor

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa.

Ok, tanggal 31 May ialah birthday adik bongsuku with anniversary emak n abah kami.

Share special date tau~ Untunglaaaaaaaaa~


So, aku decide nak try kek bergambar.... Haaaaaaaaaaaaa, gambar macam mana tuh?

Hihi ~ SURPRISE ! Even adik adik aku pon tak tahu aku nak beli kek macam tuh ~

========================================







Yesssssssssssss! Ini dia ! Terkejut, sebab dalam fikiran dorang, maybe aku akan beli kek aiskrim, or kek Secret Recipe !


Aku banyak kali ulang...rahsia............rahsiaaaaaaaaaa, hahaha~


Ok, aku nak bunga kaler pink tapi takda, nasiblah dalam tuh kek coklat............
Gambar ni aku amek masa first day puasa, aku dah set, gambar ni terus guna untuk letak kat kek nanti.

Don't worry, gambar tersebut boleh dimakan dengan lazatnya, sebab dibuat dari Icing jer ~



Hah, Macam mana boleh terpikir nak bagi kek bergambar dorang??

Hehehee, sebab Kak Ain tempat aku kerja tuh, buat tuk birthday ayah dia, then dia share ngn aku, location dia buat kek bergambar....

TAK KUSANGKA ! Dekat jer ! AND, Bukan di kedai kek ! TAPIIIIIIIIIIIII.........


Di sini ! Kedai alat tulis !  Manja youuu !


  

Tak sangka, they do cetak kek too !

And it is beside kedai kek~ But I choose cake from another bakery shop ~ Letak sendiri gambar kat kek, baru tahu macam tu, ingatkan kena bawak kek pergi sana..haha






So, anyone  yang bedekatan, nak jugak kek bergambar macam tuh, tapi tak tahu mana nak cari?

Sini ada !


Percetakan Adik Manja

6, Jalan Serangkai 18, 
Taman Bukit Dahlia,
Pasir Gudang,
Johor

Watsapp:  019-338 6601

Cara Nak Order ? Nona just watsap, bagitahu nak saiz apa, edit gamba sikit je, terus zasss bagi orang tu.... Nak dorang editkan pon boleh jerrr ~ HARGA : Yes, apa saiz pon, RM 18, tahan beberapa hari tau ! Tuh yang best ~

Isnin dah malam baru request, rabu petang gi amek...hihi ~ Bulan Ramadan nih, tutup kedai pukul 5PM ye ~



Sekian maklumat sharing ini hari~

Semoga maju jaya kedai kalian dan diberkatiNYA.....AMIN !




Semoga terus sihat, terus diberkatiNYA dan tiada pergaduhan besar antara kami...

Semoga segala ujianNYA ditempuh bersama.

AMIN !

4 ulasan:

Rabiahtul Adawiyah berkata...

wah kek bergambar

mamapp berkata...

Wow mesti mak ayah adik suka. Semoga keluarga Nona sentiasa diberkati allag

Mar Mansor berkata...

Ooo sebelah DQ,,kek beli kat DQ ke?

Nona Qiyah berkata...

Ehh, tak..kek beli kat tempat lain, kedai lain..huhu