Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Ahad, 4 Jun 2017

Muaz di Johor

Hai, assalam...

Just nak lalu je kat blog, tinggalkan jejak jap...............

Ni cerita minggu lepas, first day puasa, berjaya menapak ke Muaz, Johor.

Tak pernah pergi, selalu tengok iklan kt TV~ hihi~



Satu gambar je amek, sebab kat dalam tuh ramai sangat sesangat.........nasib aircondddd~

 


Murohhhhhhhhhhh................
They remind us, pakain belum campo harga GST...haaaaa giteww~

Muaz kat mana? Of course kalau kat Johor ni, it is area Bandar Baru Uda.

TIGA TINGKAT wehhhhhh~ 
Nasib ada lift, but once lift break down, tangga jugakk kena digunakan

Time Ramadan pergi, semangat jugakkk, hahaa...

Apa aku beli? Hihi, Nantilah kalau rajin nak story, tak banyak ponnnss

 

THROWBACK pic dua tahun laluuuuuuuuuuu

8 ulasan:

Mia Liana berkata...

wahhh.. shopping muaz ya nona...

psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

- Mia Liana

Mas Zull berkata...

asalamualaikum nona...yer la dah nak raya ni mmg ramai sgt org yg dtg soping...

** Mama Maszull

Ucing Kadayan Fan Club berkata...

Hi Ucing singgah dari segmen mia liana (^_^).Selamat berpuasa...

mamapp berkata...

Ni kat muo ke kt JB. Murah Tu. This week mama nk balik muo boleh cari

Nona Qiyah berkata...

Ehhehe, bukannnn~

Kat bandar baru uda, johor bahru...bukan Muar tauu

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

belum sampai lagi walaupun dah berapa kali lalu depan Muaz

Zie Madini berkata...

wahhh...dah mula shopping raya ye. Kite weekend ni start. hihi

Nona Qiyah berkata...

Kk seri, haaa..datang tau.... singgah lah jap..heehhe~

Yes Kak Zie, dahh, sbelum puasa pon dahhhhh, shooping memg terapi.hahaha