Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 20 Jun 2017

How you make up in pagi raya nanti ???

Assalamualaikum, hi !

Ok, macam mana muka uolz pagi raya nanti?
Gaya makeup camanoo ehhh ??

Nona saja acah acah try makeup cengginiii ~


#contestmakeuprayaWA

Yuhuuuuuuuuuuuuuuu~ How is it ? Nampak serii tidakkk? Hihii


Well, simple sangat, just toner, krim pelembab, foundation, celak, lip matte, and blusher cket, nak try n error jah ~ Sorry, kening memang tahap tak reti nak lukisss lagii~ mintak adik nanti....


Actually, bukan sengaja try pon, ni try sebab masuk contest jap.... Kebiasaan pagi raya pon makeup cam biasa nak g jalan but, lebihhkan cket pelembab n foundationnnn gituhhhhhhhhhhhh~


======================================

Inilah contestnya ~


Image may contain: one or more people and text 

Klik pic kalau nak try jugak~

Lagi berapa hari jer nak habissss ~



Nak tengok jugakk uolz yang bermakeup ni, berapa hengget habis agaknya tuk make up ehh?

Ade guna tips apa masa makeuppp nanti?

Suka makeup garang ker? Yang ala ala doll ker? ATAU TAK MAKEUP ponggg? kih2~

JOMLAH KLIK PIC OR SINI kalau nak menang hadiahhhhh makeup tuhh 


1 ulasan:

Azhafizah Md Nor berkata...

cantik make up di pagi raya :)