Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Isnin, 19 Jun 2017

Bagaimana cuti raya kali ni??

Assalamualaikum, hi !

Syukur masih bernyawa, Allah beri umur yang panjang...

Ok, dah masuk last week Ramadan, memang ayat cliche, 'cepat je masa berlalu'.


Image result for cuti raya

So, cuti uolz berapa hari.........? Puas hati tidakkk.....?

 Nona boleh cuti start 24/06 sehingga 27/06/2017 sahaja.

28 hb kena naik, bos harap kami naik kerja, and .............. 30 HB is audit.... Saya gerun bila dengar FSSC Audit, sebab saya akan pening kepala nak susun benda yang belum disusun lagi....

Image result for audit

Slowly, and one by one i will through it !

Tahniah bagi yang dah diapprove cuti raya ~ Yang masih belum diterima? Teruskan sampai dapat..

Dan yang tidak dapat?? HM, tak tahulah nak cakap camana, kuatkan jela hatimuu...demi rezeki dan tugas...walau maybe susah nak bertugas sepenuh hati kalau time raya tak cuti, nak nak................raya pertama, kan ~



Ok,  ringkas je entri hari ni, saja nak lalu wall korang, kui3~

===============

Hari ni sahur and buka apa tuhhh ?


4 ulasan:

Siti Yang Menaip berkata...

selamat hari raya =)

Syeeda berkata...

belum dapat tarikh cuti n berapa hari cuti . btw selamat berpuasa dan selamat hari raya =)

Siti Rohaida Yusof berkata...

ai dapat cuti seminggu...hehehe

Nona Qiyah berkata...

Hihi, dah selamat hari raya~

Ok kak Syeeda, cecepat tauuu

Whoaaaa, best cuti seminggu kak eda..