Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Sabtu, 27 Mei 2017

Potluck with JDT Blogger team

Assalamualaikum, hai !

Ok, dah cukup seminggu, baru upload.. Ko time orang nak berbuka.... baru ko nak bukak citer kan..... tengah menaip nih, tengok balik pic, SEDAPNYAAAA, nasib baru lepas sahur....


Pada Hari Sabtu, 20/05/17 bertempat di Tasik Layang-Layang , Pasir Gudang, Johor.


                           

WE,  team JDT Blogger telah mengadakan aktiviti Potluck bersama... yes, nih zone JDT ok.

Aku sangat salute dengan mereka yang dari jauhhh pon sanggup datangggg ~

Demi support JDT Blogger tau... Gigih memasak dan bersiap desup desap.. pun satu kepujian...


So, who is the best blogger yang participate memeriahkannya?

Sila tengok ke sidebar saya.. terima kasihhhhhhhhhhhh~


Suasana pagi tu, redup redup, gerimis sikit..... lepastu looks ok....

                                 

With mama, antara yang awal datang............... saja nk bgtau , aku jarang senyum nampak gigi...sebab jarang2 kan.... its ok, hari ni kita tepek satu.

Start dengan tukar tukar hadiah.





 

Sis Hernee is so cute, terlupa ehh  nak tulis nombor cabutan bertuah , nasib ada buku dibawa Kak Eda kita... hahaa

Gambar cabutan bertuah? Hehehe.... ada.....tapi simpan dulu

Lepas bagi hadiah, baru makan timeeee !

 

Aku sukaaa nengok deretan bekas di sini, bekas yang mengandungi pelbagai makanan enak dari mereka yang pakar.....

Ok, 1, 2, 3...............layan gambar foods !



 


Wahduhhhhhhhhh, semua aku telan tauuuuuuuuuuu....merasa dan menelan tuh satu benda melepaskan stress...kihhh3~


Siapa yang buka puasa dengan antara menu yang di atass? hik3~










Inilah sis Hernee tadi yang khusyuk menulis nombor cabutan tu, kihkihh~


 


Lahhhhhhhhhh, lupa nak story, sis jadi pengacara majlis tetiba gituuu~

Kalau dah lama kenal, tak pe gakss..tapi kalau bebaru nih, kena ada teks ucapan, aiyakkkkk~


Anyway, everything nampak smooth, walaupun ada anak anak yang mengamukk sakan.... sebab nak tengok air, kepanasan bila dah tengahari, atau ape ape prkara lain, mereka semua gigihhhhhhhhhhhhhh...

And last, ada kisah seram. Ok, tuh kalau rajin story la ekkkk ~


SEMOGA KITA TERUS DIBERKATINYA, DAN GIGIH TERUSSSS YA 


Sekian dulu, terima kasih.

Salam Ramadan awak ~







Tiada ulasan: