Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Selasa, 9 Mei 2017

'Menanti Februari' dikecam jugakkkk

Assalamualaikum, hai !

Image result for menanti februari

Ok, sesiapa tengok FB, mesti tahu aku memang tengok cerita Menanti Februari nih.
Mak aku yang suka.aku pon terjebak.

Kesian betul semua orang dalam cerita nih... then semalam episod last.. aku ingatkan....Februari 2018 baru habis..hahahaha~

Ok, ni bukan cite Indon kat TV tu...

Sambung balik...hmm..drama niii... betul betul penuh emosi,

Image result for menanti februari

aku suka budak kecik dalam tu berlakon, tapi dah episod nak nak habis nih, watak dia tak banyak sangatlah borak borakk~

Aku seronok baca komen komen and kritikan warga instagram...hikhikkk~

Aku screenshot demi entri nih....aku pilih yang comel comel nya komen.... yang kritik kaw kaw pun ada...

too much lah..penuh memori nak petik semua






 


Ade yang bandingkan dengan cerita 'Shh, I love you'

Kahh3~ 

Well, ni memang ikut real life kan~

Real Life kalau nak ikutkan, banyak kepahitan memasing~

Namun manis tetap ada di setiap kepahitan tuh ~

InshaALLAH.


Allah jua peneman suka duka kita dalam setiap masa dan di mana pun.


==============================


Bagi yang nak tahu tentang hukum hakam hal nihh...

Nona support BLOGGER HEBAT  berikan penerangan...

sedikit sedikit cedok ilmu kan :)


------------------------------------------

~ Ada yang tengok gak tak? Komen lahh jugakkkkk~




7 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Nice sharing... MF Tak HEBAT mana pun.. hebatnya tu hanya Allah SWT... Btw... Nice sharing..

Suzlin Azreena Nordin berkata...

Mak tak ikut sangat drama ni. Takut terjebak. KAHKAHKAH

#TheRealBloggerMak

Shahida Dzulkafli berkata...

Tak tengok sangat.. tengok gitu-gitu je.. tapi memang suami kedua nampak lebih baik dari yang first

adianiez AIDA berkata...

aida tgk yg awal2.
pastu x follow dah.
selepas episod 1st asben idup.
tapi wife & 2nd asben masih selamba bersama.
aida da x minat...

Nona Qiyah berkata...

Ok, sis Maria..hehe~

Yelah makkkkk, bahaya kalau terjebakkkkk~

Betul tuh ms shahida.....laki kedua baik lagi lah, tapi both baik gaks~

Hhaha, ok ms aida.... dah x tengok ehhh

IQ = Iez Qis berkata...

tak tengok menanti februari ni, sebab IQ tak ada masa nak tengok drama melayu sekarang, haha! bila dengar netizen kecam cerita ni baru IQ nak ambik tau..haha

Uyul Rosli berkata...

cerita nih uyul tak pernah tgk pun hahahaha walau satu entry

Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan