Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Ahad, 21 Mei 2017

Mari Berdoa : Doa sebelum dan bangun tidur

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihhh bernyawa :)


Kenapa pulak aku nak post doa tidur nih? Awal nau nak tidur kan...hihi~

Saja je, ramai jugak yg dah tahu pun....

But tak salah untuk kita remind orang...maybe ada yang jarang baca doa before and bangun tidur...

so tengok tajuk je, dorang dah ingat nak amalkan.....

Betul kannn ?? Kalau tak singgah blog I pon ok, janji u baca tajuk, u dah ingat doa nak tidur, nak bangun tidur, it is very good for me.....


Okkkk, Doa ringkas, tak rugi kalau baca....tanda kita mensyukuri dan selalu mohon kepadaNYA...

Image result for doa sebelum dan selepas tidur 


Image result for doa sebelum dan selepas tidur 

Yang ada anak anak kecil kat rumah, dah boleh ajar anakmu yoooooo~

Rasa dekat dengan ALLAH..InshaALLAH ~


1 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Nice sharing...