Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 23 Mei 2017

Kekaboo di Masai, Pasir Gudang

Assalamualaikum. hai....

Alkisahnya, hari Ahad, 21/5/17...aku hantar emak pergi Kip Mart Masai.
Then aku singgah satu butik nih, dah lamaaa ushar, tapi sebab situ tiap kali pergi time dah petang or malam, mesti sibukk tau ~ 

Butik ni memang special untuk peminat tudung berjenama Kekaboo dan yang nak letak barang di Vendor..

Banyak sungguh barang yang kena dengan jiwa perempuan mahupun wanita. SALE pon ada tau !

 Jommmmmm ushar sama sama ~








Produk kecantikan pun ada, Kylie, Nuraysa ni, foundation lain, losyen, banyakkkkk sungguhhhh, best pilih kosmetik kat sini~


 
Inilah antara yang SALE ! Corak comel, ada sales pulokkkk tu~


Cak! Haaaaaaaaaa, dari luar macam nih ye viewnya~


 


Beg pon ada uolz !


 

Siapa belum ada koleksi nih ?
Boleh dapatkan di sini okay !



Nahhh, ada yang nak join Vendor ?

Sangat dialukan yer ~


And aku, grab satu Crumple Shawl  colour peach peach pink gitu.

 


Crumple Shawl ni cuma RM 10 sahaja, kain lembut, selesa.best.

Well, aku memang tengah ushar shawl raya, yang tak perlu nak iron sangat, hehehe

Adakah ini salah satu pilihanku?

Or tetap dengan chiffon crepe/ chiffon biasa? ATAU instant dua muka jer? yang mudah disarung, diIRON sikit?

Haaa, tunggu time aku up entri untuk Lazada Contest soon .. hihi ~


ADA YANG BERKENAN SAJA SAJA NAK TANYA ATAU TERINGIN NAK TERJAH JUGAK ?

Cari saja di :-

NO 10, JALAN SERANGKAI 11, 
TAMAN BUKIT DAHLIA,
81750 MASAI,
JOHOR

018 7878030 ATAU 011 28950519



Next, Boleh LIKE and FOLLOW them




Sekian, semoga maju jaya perniagaan butik ni, dan semoga bahagia yang membaca entri nihhh :)

6 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Fenomena juga kekaboo sekarang...

Siti Rohaida Yusof berkata...

macam-macam ada ni...

Haneeza Mohamad berkata...

rambang tengok koleksi beg itu, nak!

www.neezalife.com

Unknown berkata...

terima kasih daun keladi .. nanti dtg lagi 😘😘😘

Normazida Ab.Lah berkata...

Tq2..tolong promote kekaboo...sy mmg happy sbg vendor kt butik hadeks site ni..owner n staffnye baik2 belaka....selamat maju jaya hadekss!!!!

Nona Qiyah berkata...

Yess, hehee, sesama.... memang layanannya buat orang nak beli gak walaupun satu