Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

April 30, 2017

Assalamualaikum, hai !


Ok, dah nak hujungggg hujungggggg, barulahhh nak join segmen nih ~

Aku join segmen ni, jom join uolz !

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist! 



Aku kena jawab soalan no 5

Sebab apa nak jadi bloglist kat blog seorang syed?


Hah, sebab pertama, aku memang nak support blogger.. kasik aku trafik, aku kasik balik trafik...cewahhh..harap dapatlah trafik kan....niat nya macam tuhla..........

Nak nak blogger nih seorang graduan dari Institut Pendidikan Guru kannnn...

Orang cakap, kawanlah..belajarlah.. dengan orang orang berguna...so..seorang syed nih eloklah dibuat kawan or kenalan...

ye dak?? 

Eh, bukanlahhhh...bukan skandal...bahahaha~

#merapatkansilaturrahim

Next, sebab, seorang syed cakap, kalau jadi bloglist dia, haaa...dia akan selalu terjah, bagi komen...
Yes, komen itu diperlukan...sebab aku tulis or share something, memang untuk dapatkan pendapat orang lain gakss~


And last one, entri dia pon, selalu terselit ayat sempoii dan lucu uiii, taklah serious syangatttt ~


OKAY,

SHORT REVIEW??

Blog Seorang Syed is simple, nak loading pun mudah, 
tulisan yang digunakan, sedaplah mata I nak baca....

Suka header anda yang jelasss tuhhhh.........

Tahniah banyak pageviews daaaaaa~

==================================

K. That's all

Harap dapat masuk bloglist la ehh,
dapat topup pon harap dapat gaksss....kui3~

================================


Anyone nak join, silakan..............KLIK BANNER CEPAT !!!!!!!










You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

  1. Waalaikumussalam nona! hahaha lawak juga entry ni buat tergelak ja.
    Thanks for joining and the review! Good luck! hihihi.

    BalasPadam
  2. HAHAHA,

    YA... HARAP BERJAYA.

    SALAM KENALAN YEAHHHH

    BalasPadam
  3. salam Sis. Qbal join dan follow sini dari segmen yang sama. good Luck!!

    Fazroliqbal.blogspot.com. #667

    BalasPadam
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    BalasPadam
  5. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!