Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Jumaat, 7 April 2017

I Love Blogging With Sis Hawa and Her Sponsor

Assalam, syukur masih bernyawa.......... So, merajinkan diri hari niii ~


Nak join nih haaa ~

 




Ok, kenapa aku rasa seronok untuk terusss menulis blog?


Haaaa,

Ianya sebab .............. aku nak simpan memori, bukan hanya kat handphone jer...
sebab kalau aku nak bebel apa apa, puas hati tulis sini..........


Sebab nak join giveaway, sebab nak share banyakk benda ngn ramai orang....sebab nak tambah member, sebab nak review apa apa aku suka.................

Ok la.... konklusinya, 

Aku suka lah berblog, menulis atau membaca blog.

It is therapist  for me ! Maybe !


Berjam lamanya dok depan lappy.........bila ada masa la......kan ~


===================

Done, ok....to all bloggers,

Jomlah Joinnnnn yaaaa ! Klik banner segera, pejam celikkk, dah due date !

Fuhhh ~ huhu,

ALL THE BEST !!!!!!!!




6 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Gut luckkkkkkk nona sani... :)

Siti Rohaida Yusof berkata...

all the best nona...

Mrs Fuzy sweetsourleyra berkata...

gud luck Nona Sani

Nona Qiyah berkata...

Terima kasih, semoga murahh rezeki kita..
AMIN

Nour Adieb berkata...

Good luck 😉

Mrs Pip berkata...

hi, dtg dari segmen yg sama ..

jemput singgah segmen mrs pip

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

cheers.