Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Selasa, 25 April 2017

Foundation Menow Pro memang betul berkesan

Assalamualaikum, hai !

Ok, saja hari nih nak share, foundation baru, tapi sedapppp diguna kat muka.

Memang kusedar, diri ini tidak flawless pon, kan~

Maka, kena tepek dengan foundation lerrr ~


Related image
Gambar google


Nama diberi Menow Pro.


Sebelum ni pernah guna Kylie, tapi yang murah punya, means tak ori kan.... acah try try...tup tup, naikk bintik bintik kecikkkk ~ adoyaiii ~


Tukar pulak yg nih, orang kedai sendiri mengaku, Kylie dia jual tak ori, tapi Menow Pro nih, ori....~

Harga pon tak mahal...macam tak percaya, tapi bila lama lama tengok, kulit serasi, OK, I BELIEVE YOU wahai Menow Pro !!!! hehee~

 
Code : 08 


Foundation, strukturnya memang semua tahu, RINGAN... so, foundation nih best, sebab::-

1. Ada banyak warna, yang sesuai dengan kulit. Buat muka bertambah tambah seri dan flawless. Tak perlu kamera filter. Already cute !

2. Jadikan kulit I terasa lebihhh soft.... rasa nak cubit cubit je, gebus gebass !

3. Make up yang tahan lama. sebab dia adalah waterproof..

4. Jika berpeluh, masih nampak makeup dan semakin glowing wajahku... love it!




Konkulusinya, best guna foundation nih, aku da fall in love with this product tau !

Kalau nak melawa jer, dah tentu tak tinggalkan foundation mulusss nii~ Tengok muka sendiri pon tak puasss awakkk ! Hahah, syok lah berangan macam model bila guna this awesome foundation....

So, Nona memang recommend , sesiapa yang nak mencuba produk nih, teruskan okayyy, jangan risauu... sebab Nona share dari pengalaman sendiri, tu yang semangat nak share, alang alang ade kawan pernah tanyaaa....



** Korang yang terbaca nih, guna foundation apa? ker memang natural jer? cewahhhh, hahaa~






Sekian saja,
Terima kasih




1 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

amboi..kemahin glowing lagi..ni yang nak try ni
~ Kisahsidairy~