Love is something make life complete
JANUARI 2018 !!

Ahad, 30 April 2017

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Hai !



Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.
Copy dan klik banner untuk penyertaan
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.

Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict
Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.



TAMAT  1 MEI ............... okayyyy~



Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum, hai !


Ok, dah nak hujungggg hujungggggg, barulahhh nak join segmen nih ~

Aku join segmen ni, jom join uolz !

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist! 



Aku kena jawab soalan no 5

Sebab apa nak jadi bloglist kat blog seorang syed?


Hah, sebab pertama, aku memang nak support blogger.. kasik aku trafik, aku kasik balik trafik...cewahhh..harap dapatlah trafik kan....niat nya macam tuhla..........

Nak nak blogger nih seorang graduan dari Institut Pendidikan Guru kannnn...

Orang cakap, kawanlah..belajarlah.. dengan orang orang berguna...so..seorang syed nih eloklah dibuat kawan or kenalan...

ye dak?? 

Eh, bukanlahhhh...bukan skandal...bahahaha~

#merapatkansilaturrahim

Next, sebab, seorang syed cakap, kalau jadi bloglist dia, haaa...dia akan selalu terjah, bagi komen...
Yes, komen itu diperlukan...sebab aku tulis or share something, memang untuk dapatkan pendapat orang lain gakss~


And last one, entri dia pon, selalu terselit ayat sempoii dan lucu uiii, taklah serious syangatttt ~


OKAY,

SHORT REVIEW??

Blog Seorang Syed is simple, nak loading pun mudah, 
tulisan yang digunakan, sedaplah mata I nak baca....

Suka header anda yang jelasss tuhhhh.........

Tahniah banyak pageviews daaaaaa~

==================================

K. That's all

Harap dapat masuk bloglist la ehh,
dapat topup pon harap dapat gaksss....kui3~

================================


Anyone nak join, silakan..............KLIK BANNER CEPAT !!!!!!!










Jumaat, 28 April 2017

Pencarian Bloglist Mei 2017 Blog Kasihjuju.com

Assalam, sis hari nih nak joinn something nih.... marilah kita support !

Menambah kenalan, menambah pengetahuan, dan pengalaman :)



 


27 April 2017 sehingga 1 Mei 2017





Let support this, JDT'S Blogger ~ hihi

Khamis, 27 April 2017

Jomm Bantu Mereka yang Memerlukan di Bulan Ramadhan Nanti

Assalamualaikum, hai !

Di hari menjelang Syaban nih,
Nona nak share something yang sangattt baik, dan harap semua pun share atau hulurkan tangan, ringankan bebann.. OK ?

Tentang......................................................

Tim CSR Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru ingin membuka peluang sekali lagi bagi tahun ini untuk meneruskan amalan membantu ibu tunggal dan anak yatim di sekitar Skudai menjelang Ramadhan tidak lama lagi.

Berikutan pengalaman tim kami sebelum ini, ada yang menitiskan airmata berikutan banyaknya bantuan yang diterima hanya menjelang Aidilfitri sahaja bukannya menjelang bulan Ramadhan yang dimuliakan maka, inilah sebab utama kami memutuskan agar amalan sebegini diteruskan bagi tahun ini. Insha Allah.

Anda boleh menghulurkan sumbangan mengikut kemampuan samada memilih :


  1.  Pakej A - sekampit beras 5kg atau 10kg bagi 1 famili,
  2.  Pakej B - satu set keperluan dapur iaitu minyak masak 5kg, tepung gandum, gula, garam, bihun, sekampit kecil bawang merah, kicap, sos atau apa sahaja yang dirasakan boleh menjadi keperluan asas di dapur,
  3. Pakej C -  sepasang telekung wanita dewasa atau telekung kanak-kanak yang baharu,
  4.  Pakej D - wang tunai seikhlas hati yang sebahagiannya akan digunakan untuk membeli hamper kurma buat 1 famili.
Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru



Anda juga bebas memilih jika mahu menyumbangkan kombinasi pakej yang tertera.

Bagi Pakej D (tunai), sumbangan perlulah dibuat secara online ke akaun Maybank Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru 5511 3750 7754. 

Mohon Whats App kan slip transaksi sumbangan atau menyerahkan semua barangan sumbangan (Pakej A, B & C) untuk dikumpulkan kepada Puan Zulhaya Marzuki di talian 013-765 2551

Jika anda tidak sempat membeli barang-barang yang ingin disumbangkan, tidak mengapa. Anda boleh memilih Pakej D sahaja dan kami akan membelikannya untuk anda bergantung kepada barangan keperluan lain setelah kami kumpulkan.

Semua wang sumbangan & barangan sumbangan perlulah diserahkan sebelum 17 Mei 2017. Dan serahan akan dibuat pada 20 Mei 2017.

Kami juga amat mengalu-alukan sponsorship daripada mana-mana pihak yang ingin turut serta bersama kami di dalam Ramadhan Care tahun ini.

Semoga amalan anda dan amalan kita semua diangkat dan diberkati oleh Allah serta dapat memberi makna yang besar walaupun sedikit bagi golongan yang memerlukan. Terima kasih.

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Assalam, hai !

Nak join nih :)




Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Sumber Gambar
 


So cute..hehe~

Jom cepat KLIK BANNER tuhh


DUE DATE : 09052017

Selasa, 25 April 2017

Foundation Menow Pro memang betul berkesan

Assalamualaikum, hai !

Ok, saja hari nih nak share, foundation baru, tapi sedapppp diguna kat muka.

Memang kusedar, diri ini tidak flawless pon, kan~

Maka, kena tepek dengan foundation lerrr ~


Related image
Gambar google


Nama diberi Menow Pro.


Sebelum ni pernah guna Kylie, tapi yang murah punya, means tak ori kan.... acah try try...tup tup, naikk bintik bintik kecikkkk ~ adoyaiii ~


Tukar pulak yg nih, orang kedai sendiri mengaku, Kylie dia jual tak ori, tapi Menow Pro nih, ori....~

Harga pon tak mahal...macam tak percaya, tapi bila lama lama tengok, kulit serasi, OK, I BELIEVE YOU wahai Menow Pro !!!! hehee~

 
Code : 08 


Foundation, strukturnya memang semua tahu, RINGAN... so, foundation nih best, sebab::-

1. Ada banyak warna, yang sesuai dengan kulit. Buat muka bertambah tambah seri dan flawless. Tak perlu kamera filter. Already cute !

2. Jadikan kulit I terasa lebihhh soft.... rasa nak cubit cubit je, gebus gebass !

3. Make up yang tahan lama. sebab dia adalah waterproof..

4. Jika berpeluh, masih nampak makeup dan semakin glowing wajahku... love it!




Konkulusinya, best guna foundation nih, aku da fall in love with this product tau !

Kalau nak melawa jer, dah tentu tak tinggalkan foundation mulusss nii~ Tengok muka sendiri pon tak puasss awakkk ! Hahah, syok lah berangan macam model bila guna this awesome foundation....

So, Nona memang recommend , sesiapa yang nak mencuba produk nih, teruskan okayyy, jangan risauu... sebab Nona share dari pengalaman sendiri, tu yang semangat nak share, alang alang ade kawan pernah tanyaaa....



** Korang yang terbaca nih, guna foundation apa? ker memang natural jer? cewahhhh, hahaa~






Sekian saja,
Terima kasih




SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA

Assalam, hai !

Ok, seronok nak join segmen nih, sebab tajuk diaaaa..ramah gituu~



Saya asal Johor, Johorean gituuuu~

Memang lahir tahun 93, terus stay sini.....till now, huhu~



Haaaaaaaaaaaaaa, siapa orang Johor gaks?
Jom semua blogger, join nihh, huhu ~

KLIK BANNER LAJU LAJU okayyyy


Ahad, 23 April 2017

I AM BLOGLISTED BY MRS PIP

Hai, nak join segmen,

Marilah menyinggah ke blog iniii


 

Masuk bloglist pon ok...

Hadiah misterii? Lagiii Ok...ehheehe


Jommmmm joinnn !

KLIK BANNER TAU, BEFORE 30/04/17


Khamis, 20 April 2017

Survey E-Book Anak Anugerah Dan Ujian: Disleksia & Sensory Processing Disorder (SPD)

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masih bernyawa.

Today, Nona just nak share, something special, yang ada di Bulan Kesedaran Autism ini.

Siapa ada anak anak, atau anak buah, atau sepupu atau sedara mara yang ada autism? Nah, tak perlulah anda terus terusan keliru dengan kelainan sikap yang ditunjuk si anak. ... Rileks, tenangkan diri terima ujian.......

Sebab, sekarang ni............

Sejenis e-book bertajuk Anak Anugerah Dan Ujian: Disleksia & Sensory Processing Disorder (SPD) Book telah disiapkan khusus membantu ramai orang yang berkaitan dengan perkara tersebut. 

Ini betul ! Pengalaman sebenar dari seorang yang berpengalaman, rugi jika tidak menuntut ilmu bersama beliau. Ade banyakk perkongsian ilmu, pengalaman, dan tips menghadapi kelainan anak berbanding anak yang normal. 

Sini, tengok e-booknya..........kenal pasti isi di dalam... bermanfaat dan diperlukann....buat peneman menguatkan hati.


Panduan Buku Anak Anugerah Dan Ujian

"Pengalaman ibu, guru, keluarga dan masyarakat yang menghadapi kekeliruan terhadap anak yang mempunyai kelainan berbanding anak normal. Anak berusia 6 tahun dan mempunyai tiga kelainan seperti SPD (Sensory Processing Disorder), Dyslexia dan ciri-ciri Autisme peringkat IQ Tinggi. Ditambah lagi diagnos Doktor & OT (Occoputional Theraphy) mengesahkan ada kesan traumatik atas anak ini selepas kematian mengejut bapa pada  umurnya 3 tahun. Buku ini memberi pendedahan kisah benar bagaimana seorang ibu tunggal berjuang meneruskan kehidupan sehingga ciri-ciri kelainan anak tidak dapat dikesan awal kerana kesibukan mencari rezeki dan anak kelihatan membesar normal seperti kanak-kanak lain sebayanya.

Buku ini juga padat dengan maklumat asas tentang kelainan ini, Apa itu SPD, Dyslexia & Mild Autisme peringkat IQ Tinggi, Tips pendidikan anak istimewa, Rawatan moden, Rawatan syifa, Tanda awal & Teknik mengesan, Gajet; Teknologi yang membantu atau merosakkan dan Punca yang menyebabkan anak kelainan upaya . Saya juga sertakan aplikasi tindakan dan contoh lembaran kerja yang saya gunakan untuk membantu anak.

Di Malaysia, buku ilmiah yang berkaitan kelainan ini sangat kurang di pasaran dan saya ingin berkongsi ilmu dan pengalaman sebenar bagaimana saya melalui situasi ini,"- Emycakes Lovette

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Betapa tabah serta kuatnya ibu tunggal ini membesarkan anak kecil dan pada masa yang mencari rezeki. When someone introduced her to me (on Facebook) and ask me to share bout her eBook. I said; why not? Bukan sahaja buku ini dapat membantu ibubapa yang mempunyai anak yang pnya kelainan yang sama, malah frankly speaking, masyarakat kita masih kurang kesedaran dan kefahaman tentang perkara ini (autism dan sebagainya). Dengan adanya penulisan seperti ini, barulah ada penerimaan serta penghargaan betapa bertuahnya anak-anak syurga ini.

Based on the isi kandungan below, buku ini boleh dikatakan kitab 101; menjawab segala soalan pembaca; siapa, apa, dimana, bila, dan bagaimana, lengkap dengan solusi.

Isi Kandungan Buku Anak Anugerah & Ujian

Cara mengesan kelainan anak Normal : Disleksia & Sensory Processing Disorder (SPD)

  1. Dari hati
  2. Apa itu Sensory Processing Disorder (SPD) & Disleksia
  3. Tanda Awal dan Teknik mengesan kelainan anak
    • 7 tingkah laku normal yang menutup diagnosis awal SPD
    • Ciri-ciri atau tanda awal kelainan
    • Teknik mengesan kelainan anak
  4. Punca anak kelainan upaya
  5. Gajet : Teknologi yang membantu atau merosakkan anak.
  6. Pendidikan anak Istimewa
    • Pendidikan Awal dari Rumah (Sistem kekeluargaan)
    • Pendidikan pra-sekolah
  7. Rawatan
    • Rawatan Moden
      • Pakar Perkembangan Kanak-kanak
      • Occupational Therapy
      • Kelas membaca menggunakan sistem Fonik
      • Aktiviti luar : Martial Arts, Kelas renang, Menunggang kuda & memanah
      • Jenis-jenis Terapi lain
        • Terapi Visual
        • Terapi bercakap & bahasa
        • Terapi Fizikal
        • Terapi Mendengar
        • Terapi Nutrisi
        • Terapi Perceptual motor
    • Rawatan Syifa
      • Amalan doa
      • Terapi mendengar ayat suci Al-Quran
      • Terapi menghafaz Al-Quran
    • Rawatan Tambahan Di Rumah
      • Tips membantu anak memaksimakan kebolehan
      • Aktiviti harian yang membantu meningkatkan potensi anak
    • Senarai Occupational Terapi di Negeri Johor
  8. Rumusan & Penutup
Bagaimana Anda Boleh Membantu?
This eBook cost RM50 and you can get it HERE (or PM Penulis terus on Facebook) Currently Penulis bercadang to find publisher untuk menerbikan buku fizikal beliau and if you know someone,  atau you salah seorang ajk publisher, please let me know ;)

OR

you can simply spread the word, okay... Di media sosial masa kini...bagitau seluruh ahli keluargaaa, sahabat handai, kenalan media............ sangat bermakna perkongsian tersebut.


AND, millionsss Tahniah kepada penulis atas effort dan initiative. 

Nona doakan semoga maju jaya dan for Adam (her son), you are so lucky to have your mom. Proud to be one of her supporter !

Sampai sini saja. Dapatkan atau sebarkan. Anda memang terbaikkkkkkkkkkk !

Isnin, 17 April 2017

Blog Giveaway by The Amazing Me

Hai,

ini malam gue mau join giveaway menarik !

  
Menarik kerna melibatkan pihak blogger Indonesia dan Malaysia.

Set hadiah pun bagus bangat !

Deadline udah dekat......

18/04/17 !

Makanya, ayuhhh joinnnn !!!! Klik Banner, dapat tambah kenalan ok

Ahad, 16 April 2017

Surprise Box from Nona :)

Assalamualaikum, hai !

Hari ni entri santai santai jer ~

Ok, aku nak share, hari tu aku dah start bagi surprise box. Aku tengok konsep Lazada macam tuh kan, so aku pon try la.. Pernah buat before nih, tapi tak amek pic, now nak share at blog.. #sayangblog

Aku bagi member aku, hadiah yang bermacam dalam satu bekas....bekas bukan sebarang bekas.

Well, hadiah tak mahal, still in my budget, ikut perjanjian kami, tukar hadiah below berapa RM, hahah~

TAPI  berguna dan ada macam macam, means bukan sebuah or seketul or sehelai sahaja or sebiji jak... berapa banyak OR lahhhh... huhu...

Jommmm ushar !

 

Have A Nice Day !! 

Saya suka Pink, sebab tuh belikan kaler tu... lol...ikut kaler feveret sendirii...  =.=



 

Bukak sikit, cakkk.... dah nampakk, ada sapu tangan comel lahhh~

Then.........

 

Dah complete..semua berguna .
Pen, of course untuk guna masa kerja, yang lelain tuu.... tak perlu kubagitahu semuaa
~
And the last one thing, i dont know, either it is cute or jijik? HAHAHA !



Aku nak jugak letak, benda ni tak dapat letak dalam bekas tuh, sebab panjang sikit, so
aku letak kat tepi jerr... 

Settle surprise box from Nona !

Tengok gaya, member aku tuh suka, sebab benda alah ni semua comel comel...
Sebab apa aku bagi? sebab dia pon comel ... haha~ same same me..kihh2~


That's all from me,
Ada yang pernah buat macam ni ? Share lah jugak... letak dalam periuk maybe? Huhi~
Hadiah comel dan berguna, memang ramai suka....



I will update something about .........my violet......... OK. next entry ~




Notahati : Be strong and be a nice girl, Nona !


Ahad, 9 April 2017

Peminat lumba basikal di Johor??

Assalamualaikum, hai !

Untuk warga Johor, dan yang berminat dengan lumba basikal...... yes, anda dipersilakan.

Join atau sekadar datang tengok pun dikira anda menyokong ini aktiviti yang best ~

Image may contain: text 

FUN RIDE now !!!!!!!!!

Save the date, Ahad, 16/04/17


Just happy to share :)

Jumaat, 7 April 2017

I Love Blogging With Sis Hawa and Her Sponsor

Assalam, syukur masih bernyawa.......... So, merajinkan diri hari niii ~


Nak join nih haaa ~

 




Ok, kenapa aku rasa seronok untuk terusss menulis blog?


Haaaa,

Ianya sebab .............. aku nak simpan memori, bukan hanya kat handphone jer...
sebab kalau aku nak bebel apa apa, puas hati tulis sini..........


Sebab nak join giveaway, sebab nak share banyakk benda ngn ramai orang....sebab nak tambah member, sebab nak review apa apa aku suka.................

Ok la.... konklusinya, 

Aku suka lah berblog, menulis atau membaca blog.

It is therapist  for me ! Maybe !


Berjam lamanya dok depan lappy.........bila ada masa la......kan ~


===================

Done, ok....to all bloggers,

Jomlah Joinnnnn yaaaa ! Klik banner segera, pejam celikkk, dah due date !

Fuhhh ~ huhu,

ALL THE BEST !!!!!!!!




#1 Giveaway by The Aaisy

Assalamualaikum, hai !


Nona nak join ini haaaa ~

Support  blogger gituuuu~




Due date panjang lagi, pejam celik, pejam celik....,

Tarikhnya da sampaiiii ~


So, jom joinnn ehhh !

KLIK BANNER CEPAT donggg !



Ahad, 2 April 2017

Biar ketat ketat, jangan longgar ok~

Assalamualaikum, hai !

Ok, tajuk hot betol.......ini aku nak bagi peringatan, supaya korang jangan biar ia longgar, make sure ketat tau !..........kes ini pon memang betul betul hot cik mek oi !!


Kepada yang single, atau dah berpasangan, berkeluarga..... kita, especially wanita....seharusnya, pastikan ia dalam keadaan rapat rapat dan ketat  okayyyy ! Jaga bebetol.......tanggungjawab anda yang punyaa.., saling mengingatkan tau.....

Ok,First tengok, dah terus membebel panjang..............mengucap banyak kali............

"Lain kali, ketat ketat lah............jangan longgar !"

Padah kalau longgar jadi camnih la............ hot tahap high level kooooo , mencanak naik tapii kau baru perasannnn~

Hmmm~ Kes HOT ni  berlaku sebelum aku ke SINI 

Image result for rapat 

Ok, gambar pon takde kne mengena dengan kes aku sekarang ni.....

Ape aku story nih..hahahaha~

Penat nak buat ayat kontrobesi obersea~


Marilah aku jujur..

---------------------------------------


Kes sebenanrnya hari tu..masa nak gi Kluang................sebab takut adik tahu, terpikir nak post ke tak, finally....
semua dah tahu......ahahha, aku rajin lah nak share nih !

 

Gempak tak kalau kau dah berada di Highway, then nampak suhu dah nak ke HOT point oii !!!

Pergh, itulah yang berlaku, first time ever jadi kat aku, selama 24 tahun hidupp single nihh...

MashaALLAH !

TAPI bukan sebab suhu naik mendadak.... actually sebab ...reason dia jadi macam tu is because of this wehh ??



Where is the cover of the tank ????!!!! Makkkkkk! Buntu lahhhh ! HM

Cari cari, tepuk dahi...of course sudah jatuhh tah kat mana lerrrr nakk~

Aihh, isi dah betul step.ok la..cek air..cek minyak hitam...tapi tutup tuh, tak betul pulokkkk ~

ADOYAI !

Mujur minyak hitam nye cover tu ngamm ~ Kalau tak, ape jadikk ehh?!

Nasib gak sempat masuk kawasan rehat Machap....sadis betol rasa !

Tarik nafasss, hembus....call PLUS dulu....dia cakap, setengah jam....
fine........sambil makan biskut, muka blur, dup dap perasaan...sebab tak tahu nak bgtau siapa...diam je dulu.... 

Dalam hati, perli diri sendiri...tuhla..
dah isi air tu, make sure tutup ketat, and rapat..bukan sebarang tutup !

Watsap member, dia cakap..cari plastik, ikat betul betul......sumbatkan...

Ok, tngah gabra.... x terbuat benda tu..plastik x cukop !

Cuma, amek pic nak hapdet blog, itu sempat...kih kihhh~

Pastu, dah setengah jam tak sampai gak PLUS ni....
terus call balik....tungggu punya tunggu, sejam baru sampai.....
Fuh, mari bertabah....


Plus keluarkan penutup yg dia ada, but...semua tak saiz !
Ok, tak dpt free la ni....then dekat je tol gi Kluang..... pi la beli kat kedai...

Hahhaa, melayang, harga berbelas je..tapiii  servis sikit, teruss rm 28..huhuhu~


Maka, tamatlah kisahku............

Thanks PLUS ! Thanks yang bertanyakan hal hari tuhh, hehe~Dan
 JDT Blogger yang prihatin gituu !

So, kepada yang membawa kenderaan, atau yang ada kenderaan walaupun oang lain bawak,

Sila berhati hati....make sure ia rapat dan padat, tappp !!!!

Lagi lagi kalau jalan jauhhhh~

Jangan asal tutup jerrr, nanti jadi macam Nona, haaaaa..susah hati kan !

Tak pasal pasal bocor...dan kena baiki balik dari jalan jauh tuuuu~lebur duit beb !

Sekian, perkongsian dari hati.

Related image

SILA AMBIL IKTIBAR.
BACA DOA KENDERAAN JUGAK YA



Singgah ke Indian Wedding yang colourful

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masihh bernyawa :)

Ok, ni entri santai..saja nak abadikan bersama blog.

Untuk pertama kalinya aku gi Indian wedding. hehee~

I am sooo excited tau !

Ini wedding member Lab kat tempat aku kerja.


Sis ni memang rajinnnn, kerja cari duit lebih tuk kahwin, sangat ohsem kot !

Ok, apa berlaku? Boleh ke makan? Aku senangg jer, kalau rasa was-was, tak payah makan. Dari mana terfikir was was? Yes, maybe dari segi sembelihan ayam atau daging dia macam mana? Mengikut syarat tak eh?  Orang yang masak tuh, ada pegang benda yang tak halal ker sebelum , semasa dan selepas memasak?

Image result for sembelihan

Tapi hari tu, aku telan kuih dan air, sebab sumber kuih tu dah tahu dari mana... he heee~Selebihnya, menikmati muzik and perhatiiikan hari kejadian..................

Seronok tengok dorang yang memakai saree, cecantik uolz ! Colourful awakkk, termasuklah pelamin pengantin...huhu~ Mari tengok gambarrrr

 


 

Tempat nak bergambar pon boleh tahan...suka sangat tengok.....

Pictures time dorang bertunang tu, pre wedding...dah susun elok je kat pintu utama keluar masuk...

Kalau orang Melayu punya, just letak macam backdrop yang background cantik....ada la beberapa item untuk kasik cun nak bergambar n selfie.




Ini je gambar full baju aku, yang aku miliki.

Jangan tanya aku beli mana, yg penting bukan butikk , and harga below rm 30 saja. 



Done for Indian weddingggg ! Saya suka, harap ada chinese wedding pasnii ehh, ahhaha~
Mencari cheong sam pulakkkkk ! Jangan nak tema sangat Nona ~~~~~


Semoga berbahagia Sis Gomathy and husband , 
Forever Love and Happy Together, 
Build a good Family !



==================================

Cinta itu indah jika bijak dihiasi dengan nilai nilai murni dan positif.

Semangat harus kental, semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya.

L.O.V.E






















Notahati : Semoga berjumpa jodoh yang terbaik..buat Nona....he heee