Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Ahad, 12 Mac 2017

Pasti Clear dengan Clear Skin Manjakani Skin Wash

Assalamualaikum.

Hai. Syukur masih bernyawa.

Ok, hari ni Nona nak review produk yang comel tapi berguna sungguh.

Ini diaaaaaaaaaaaaaaa~



Comel? Hehee, samalah pendapat kita.
Yang comel inilah yang memberi kesan,... Senang dibawa kemana-mana pun lokasi...

Teka berapa gram? (Nona bagi kat hujung entri)

Ok...now, perkenalkan produk masa kini...........


CLEAR SKIN MANJAKANI SKIN WASH nama diberi. Ia sangat sesuai untuk semua kulit tidak kira wajah atau badan.


Ini disebabkan kandungannya yang natural kesemuanya dan homemade tau.... of course selamat :)


Bahan bahan yang terkandung ialah :-

Palm Oil, Glycerine, Sucrose, Caustic Soda, Decyl Glucoside, Coci Betaine, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Manjakani.


So, Nona dah pun cuba produk selamat nih. Hasilnya memang ada !!!!
Cuma Nona tak try kat muka....sebab tengah guna produk lain....so, Nona test kat badan............

1. Badan bau wangiiii
2. Rasa freshh, sebab wangi dan daki pun terbuang sama dengan mudahh
3. Jerawat halus pada belakang badan mula mengecut..........belum hilang sepenuhnya tapi ada pengecutan.

Is it awesome ?! Haaaaa................ betul betul safe and sesuai nih nampak gayanya ! Boleh cuba kat muka pulak...nak hilangkan parut jerawat aku nih, sekarang boleh lagi tutup dengan make up..... tapi dik non nak natural beauty... hihi

 

Photoshoot dengan baju JDT Blogger, yang baru dapat hari tuuu~
Tak dilupakan okay ~


 Dapat teka beratnya? Hihi~ 30 gram isinya, berharga cuma RM 12 sahaja !!!!!!!!!!!
Murahhh kannnnnnnnnnnnn~ Produk beri kesan baikk, harga berpatutan, apa nak dicari lagi??

Boleh tahan  lama....guna sehabis baikkkkkkkkkkk~


Ok, done....
Kalau nak try jugakkk, dapat kesan positif, sini link untuk ushar:-

IG @Cik Nabilah87

Atau watsap/pm/msj/call 0133053598 | 0132008017


#clearskin
#jdtblogger
#mamamade
#ManjakaniSkinWash

Semoga berjaya ya !!!!!!







2 ulasan:

Hernee Nazir berkata...

t-shirt tu tumpang glamer hehehe

http://herneenazir.com/2017/03/11/menu-of-the-day-110317/

adianiez AIDA berkata...

mcm aida pernah baca pasal produk ni.
sebab mcm berkenan :)
kita pompuan ni, elok kalu pakai produk gini.
jaga diri luar dan dalam...