Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Sabtu, 18 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Hai !

Syukur masih bernyawa. Ok, today i would like to join this !

Winkkk2!

Lazada Birthday Blogger Contest Sekali lagi Lazada membuat Pertandingan untuk menyambut ulang tahun Lazada yang ke-5. Lazada Birthday Blogger Contest yang berlangsung dari 1 Mac 2017 sehingga 23 mac 2017. Hadiah yang ditawarkan juga memang super awesome yang tidak mampu di tolak oleh para blogger di Malaysia. Sebelum kita tengok syarat-syarat Lazada Birthday Blogger Contest, sebaiknya kita tengok dulu hadiah-hadiah yang di tawarkan oleh lazada. Prizes – More Participants More Winner Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 1. Less than 50 Participants (10 winners) 1st Prize: 1 x RM300 2nd Prize: 3 x RM200 3rd Prize: 6 x RM100 2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 1st Prize: 1 x RM500 2nd Prize: 7 x RM250 3rd Prize: 12 x RM125 3. More than 100 Participants (30 winners) 1st Prize : 1 x RM800 2nd Prize : 12 x RM300 3rd Prize :17 x RM150 Lagi ramai yang join, lagi besar hadiah yang bakal di tawarkan oleh pihak lazada. Sebaiknya kita sama-sama menghebohkan Lazada Birthday Blogger Contest untuk sahabat-sahabat blogger kita. Dah tengok hadiah? Setiap Contest mesti ada syarat-syarat bukan. Kt abaca pula syarat-syarat pula, di bawah :- How to Join – Lazada Birthday Blogger Contest 1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: a. What do you love about Lazada Malaysia? b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) c. How do you think Lazada Malaysia can improve? d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 3. The Article must contain screenshots and links to the Lazada product listing pages for the three products mentioned in point 2.b (the "Top Product Picks" post). 4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 5. Winners will be selected at random. Dah faham semua syarat-syarat untuk Lazada Birthday Blogger Contest? Jom sama-sama kita meriahkan Contest dari Lazada ini. Dibawah adalah URL mengenai Lazada Birthday Blogger Contest  
[CLICK BANNER NOW !!!! ]

Lazada buat contest lah.. special for blogger tuuu~ hehe~
HADIAH BEST WOI !


Prizes – More Participants More Winners



Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


So, I need to answer all the questions.

Here we go !

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia
 (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

==============

Apa yang Nona love, jatuh cinta  dengan Lazada ni?

1. Trusted 
Yes, nona memang percaya since hari tu menang contest Lazada, last year...  Lazada memang betul betul bagi, ingatkan tipu tipu jer.. sebab tak pernah beliii ~so , I trust Lazada ok.

Dan Nona tahu, barang tetap sampai walau lambat atau apa, sebab lepas menang hadiah tuu, Nona dah try beli jugak... huhu, effect bila seller tuh dah dipercayai.... shopping bukan main !

Link Nona beli barang : SINI 


2. Boleh berdiskusi

Ok, maksudnya di sini, sekiranya ada masalah dari segi penghantaran atau keadaan barang, kita boleh terus report kat e-mail..... tanya mcm mana, ..and so on...........kalau tak emel, komen jer IG mereka...Mesti ada yang layan........ dann, mereka akan settle sebaik mungkin.

Lazada do have image to care, takkan nak tercemar sebab komen negatifff je kan?


3. Sales dan harga berpatutan

Lazada always do offer and sales, many percents !!!!  I like ! And, the price, affordable, ada murah berbanding kat luar...cousin Nona pernah beli handphone kott ! Survey harga kat Lazada, seriusss more cheaper lahh time tuh :)


3. Do support blogger

Haaaa...............ni salah satunya yang aku tengok.... dan i am very love it, Lazada ! 
Thanks for supporting us !

===================================

Ok, untuk top 3 barang yang Nona sedang ushar, dan tertarik is :-


1. Multi-Function 2-Layer Electric Food and Egg Cooker/ Boilers & Steamer (Pink)


 


So cute and useful !

#lazadathebest
#healthy



2. Nikon Coolpix W100 Wifi (Pink) + 8GB + Case - Malaysia Warranty


 


Wow, so hot pink and useful !

#lazadathehot
#letskeepmemory


3. OEM Emoji Cute Unisex Slippers Warm Winter Home Shoes Indoor Slippers 

Plush Slipper Yellow  



 


Menceriakan hariku ! Ini buat sesaja, terbaca pasal tutup aurat kat rumah, guna selipar macam nih bila sedara datang, sebab tak nak pakai stokin selaluuu, hihii

#lazadatrusted
#cute

======================


Ok, bagi saya..Lazada can improve on make sure barang sampai dalam masa yang betul betul ditetapkan.....lepastu, cek barang sebelum dihantar, ada komen yang saya baca, terkurang item la, tak sama macam spec lah.... well, pengguna ada macam macam kan.....

~ Easy to viral ~

#lazadacontest
#improve
#shopping

================================

Ok, to Lazada............. (drumroll):-

1. Happy Birthday my dear ! Shengre Kuaile !

2. Hope you will be the best ever online shop to shop everytime and everywhere !

3. Keep being a trusted seller!

4. Success, and always improve to achieve your goal !

5. I want Iphone 6  FREE~  ahhahahaha, kidding !



Image result for birthday cake

ALL THE BEST ! CONGRATULATIONS ! 
Many years to come !

=====================

Once again, let me shout, Let's Join ! Click now for reading how to participate!


Thanks Lazada !

13 ulasan:

Unni Anje berkata...

all the best

Anum Abdullah berkata...

good luck

Nona Qiyah berkata...

Terima kasih semuaaa..

hehehe

aswaleyla berkata...

all the best

sha dhira berkata...

Shad bulan ni dah 4x shoping di Lazada. Satu ja yg tak best pasal LaAsa ni, sekali dah terjebak, mesti banyak kali punya nak menyoping! Hehe.

Good Luck sis. Harap2 ada rezeki kita. Amin.. 😘😘

luqman zakaria berkata...

Good luck jgk dari saya..hehe

Jia Rizaira berkata...

Semakin ramai yang join contest lazada ni. Main prize pun tak boleh tahan juga. Btw, good luck!

Nona Qiyah berkata...

Terima kasih banyak banyak semua...hehe~

Yes, yes.... shad..bagusss, 4 kali smapai...fuhyooooo

SITI AWADAH berkata...

NONA, goodluck!! All the best :D

Hernee Nazir berkata...

good luck ye nona..

- JOM JOIN GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM -

Mrs. A berkata...

Good luck!
Hehhehee... semua barang gurgirls sangat.

Nona Qiyah berkata...

Terima kasihh, ye..harap success nih, gegirl sangat saya nihh, but its ok, ahhahaha~

efa berkata...

wow good luck