Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 7 Mac 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

Assalamualaikum, hai !

Ok, Nona join nih....support Kak Mia ! Gituuuu~

Tak dapat ke sana, dapat fridge magnet pon da okayyyy~
So, sila scroll sampai habisss yaaaaaa :)







Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.



Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...



Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.



** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

18 ulasan:

Mar Mansor berkata...

good luck nona

Hernee Nazir berkata...

all the best ye nona..

- Hernee Nazir’s Blog -

Farah Wahidah berkata...

goodluck :)
http://fws00blog.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Hafiza AizZawa berkata...

Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ berkata...

singgah dr GA yg sama..gud luck

Mas Zull berkata...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

maszull.blogspot.my

Mrs Velentine berkata...


hai datang singgah
http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Shikin Razali berkata...

Assalamualaikum.. Semoga berjaya.. Saya singgah dari segmen yang sama.. Salam ukhuwah dari saya..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Mia Liana berkata...

Terima kasih sudi join Giveaway Fridge Magnet Padang Besar. Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

Semoga berjaya... (^_^)


- Mia Liana

Nona Qiyah berkata...

Thanks semua, alhamdulillah :)

All the best ya ! Kalau ade rezeki, best jugak dapat kenangan..kann

adianiez AIDA berkata...

terlepas !!!
ari ni 15 mac.

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Zafirah Nazri berkata...

selamat petang , singgah sini dari segmen yang sama .

selamat berjaya

http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Shafyqah Azry berkata...

singgah dari segmen yang sama. datang sini dan follow :) jemput ke blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.com/

Hazrina Halim berkata...

singgah dari segmen sama..
all the best.. :D

jemput singgah blog sy..
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

Siti Rohaida Yusof berkata...

nona..Singgah dari segmen yang sama

Jemput ke blog ye~ Kisahsidairy~

All the best

Mia Liana berkata...

tahniah...

http://www.mialiana.com/2017/03/keputusan-pemenang-giveaway-fridge.html

Rabiahtul Adawiyah berkata...

Goodluck