Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 26 Mac 2017

Giveaway Contest Segmen Time !

Assalamualaikum, hai !!!!

Ok, apa habaqqqqq ??


Nona syukur, hidup lagi niii~ Banyak betul nak bebel, tapi belum ade semangat penuhh, gambar nk diedit lagii..kan~ huhu ~

So...yes....now..., giveaway time ~ Errrr, but not me yang buat GA/Contest yerrr~

=====================================================
====================================

Haaaaaa, hari ni hari nk join Giveaway or contest ~ Banyak jumpa GA/CONTEST/SEGMEN.....

Tak salah support blogger kan?

Tapi Nona akan dahulukan yang mana syaratnya .. nona tengok berbaloi dengan hadiahhh, kalau mudah syaratnya...lagiiiii Nona nak joinnn~ hehe~

Yg mana contest agak tough, nona usahakan jugak yer....~

Nama, support blogger kan, haruslahhhhh try joinn gaksss~

Rezeki tak pernah salah alamat, maka yakinlah~~~~~

So, siapa ada buat GA/ CONTEST ? Boleh drop okayyyyyy ~ sis coba mana boleh dan sempat tau !



Image result for giveaway


All the best bagi yang suka gak join contest macam I...hehe~ Nanti jap lg dah bz pulak kalau dah tgahari..huhu~


Have a nice day !

Image result for nice

2 ulasan:

Unni Anje berkata...

Unni tak tgk hadiah tapi main join je.. y pnting syart mudah...hihihi... yess jum support sesama blogger

Zafirah Nazri berkata...

saya main join je semua GA / segmen yang ada . hehe