Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Jumaat, 10 Februari 2017

Terima Kasih team Minyak Herba Asmak !

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa :)

Ok, aku hari ni nak share, gembiranya aku bila dapat hadiah yang bergunaaaaa~ dan best best ~

Even aku tak menang, tapi aku target nak jadi yang 20 orang awal.

So that, aku join gaks !

Tiba tiba ada bungkusan, seingat aku, mana ada order pape................
Tup tup, balik bukakkk...............whoaaa... team Minyak Herba Asmak bagi oi !

Maknanya, mereka memang memang trusted seller weh !

 




Dapat buku tuh, aku suka...... macam planner gak la.... memandangkan aku nya planner macam jadik tak jadik hari tuh, maka aku nak guna nih tuk write down semua plan..hehe~

Apa aku dapat?

1. Pen sebatang
2. Timetable berserta sifir dan kalendar dalam satu kad.
3. Kalendar 2017 yang kecik dan kalendar kuda.
4. Minyak Herba Asmak
5. Kapsul Resdung
6. Beg letak fail
7. Beg kain


 

Haaa.... lengkap ! I love it very much ! Much love ~

Minyak Herba Asmak memang terbaikkk !
Bukan je bagus malah sangat berpatutan, kualiti memang syok !!

Nak tahu kebaikan minyak ni dengan lebih dekat??

Meh ke SINI oiii !



===================

Ok lah, set goal...be strong !
Sedaya upaya cari rezeki Halal ~

5 ulasan:

Busyra Bt Takiyudin berkata...

yeayy. bestkan join GA smpai saguhati pun dapat. busyra dh guna planner dia bg tu. cntik!

Mar Mansor berkata...

banyaknya barang dapat..tahniah nona..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona...wah !! bestnya byk barang dpt...:)

seri akmad berkata...

tahniah menang GA.....bukan senang nak dpt tu...

Nona Qiyah berkata...

Terima jasih semuaaa..ha ah..bestlah dapat hadiahh banyak....

Beryukur..... rezeki sudah datang