Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Jumaat, 24 Februari 2017

Inilah dia bedak yang boleh dimakan !

Assalamualaikum, hai ..............

Syukur masihh bernyawa............

Hari ini Nona nak share video yang memang best , kat bawahh nun ada video bedak ni yang boleh dimakan, dengan video hantu bedakk...seram wooo,  hehe~

tapi sebelum tuh, kenalkan produk berhantu nihh.... Bedak  Asmak.

Kalau pernah baca ENTRI INI, mesti tahu Nona pernah dapat dan try produk dari company MHAM. Siap videooo, silalah subscribe yer !

Terbaikk, tapi tuh review minyak saja. Now, mari review pasal bedaknya.



Apa benda Bedak Asmak ni?

Hah, ianya diperbuat dari bahan semulajadi 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi.

Uikk? Ok ke tanah liat ?? Selalu buat main masa kecik kecik ja... jadi bentuk kerusi lahh, meja lah.. haha~

Jawapannya, ok dan selamat sebab........... bedak dari tanah liat sebenarnya dah digunakan sejak zaman berzaman, menepati saranan Rasulullah S.A.W berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.


 

Comel je bekasnya, tapi memberi kesan lebihh daripada comel.......
Teskturnya ternyata lebihh haluss, mudah serap dan sejukkk bila dipakai.





Boleh mengecutkan jerawat, mengelakkan kedutan, mencantikkan dan mencerahkan kulit jika setia menggunakannya. 

Nak lebih percaya, boleh tengok testimoni yang ada




 

Positif komen yang diberi.
Ianya juga sesuai untuk semuaaaaaa peringkat usia tau !


Best sungguh if muka bebas jerawat. Kan ?

Lagi best boleh diminum oiiii, tengok testimoni kat bawah nih !!

 

MINUM der ~

Bagi mereka yang ada cirit birit dan gout, bedak nih boleh dimakan tau ! 

Fuhyooooooooo~ Kerana ianya selamat serta suci.


Image result for bayi ekzema minyak herba asmak
Ok, ini adalah bayi yang mempunyai penyakit kulit ekzema. Kesian !

Kepada ibu bapa, bagaimana cara merawat ekzema dan psoriasis?

Haaaaa, ini lagi kelebihan bedak asmak.

Bedak Asmak ini dapat membantu merawat penyakit kulit ekzema, termasuklah ekzema pada bayi.

 



Jangan biarkan ekzema pada bayi berlarutan sehingga memudaratkan ~

Atasi penyakit kulit ekzema dengan segera !! Hentikan tangisan yang disebabkan penyakit tersebut!

Ehemm~

Nahh, Bedak Asmak memang seharusnya ada di dalam rumahhh semua..........sebab ianya tetap berguna bile diperlukann..........

Now,

Seperti yang dijanjikan, inilah video nya ~ tergelakkk aih !



Hnatu Bedak sejuk, tengok memalam, seram gak awal awal... kikiki~

Ok, ni dia.. perkenalkan..bedak boleh makan !



Ok, benar terbukti.


Sekian, terima kasihhh.

======================================



Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen , boleh ke link di bawah atau hubungi terus

Hotline HQ : 019-970 8897

Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

IG : mham.sdnbhd

FB page produk : 

1. Penawar Ruam Pada Bayi

2. Penawar Ekzema Mujarab Terkini

3. Albuk Testimonial Bedak Asmak page Penawar Ruam Pada bayi


Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page :

Penawar Asma Mujarab

Minyak Herba Asmak HQ






3 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

eh..boleh makan ea...hehe

Mar Mansor berkata...

tak risau untuk disapu pada bayi..

Hanafi Abdullah berkata...

memamg seram la...nak tahu juga siapa pelakonnya,,,