Kuatkan diri, terus merancang baik baik
JANUARI 2017 !!

Jumaat, 17 Februari 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa, nak panas enjin, kena start dengan giveaway lah nii ~


Date :- 11/2/2017 (SABTU) - 4/3/2017 (SABTU)

Well, join for support and hope ade rezeki gak.. he hee ~

Dua novel yang menjadi pilihan :-

1. Rehabilitasi

2Awek Chuck Taylor


=========================================


Saya nak menang buku Rehabilitasi dan Awek Chuck Taylor sebab sejujurnya Nona memang suka barang barang free ni, hehe.. dan of course, sebab sinopsis serta komen untuk buku buku ni best.

Membuat aku tertanya tanya kisah di dalam.., membuat aku nak merasa insaf bila baca buku Rehabilitasi, berdasarkan komen lah~ dan membuat aku berfikir untuk setiap kejadian.....

Pastu dalam buku Awek Chuck Taylor, aku mungkin boleh melihat sendiri kehidupan manusia yang berada dalam kedaan tuh, bagaimana masalah diatasi ?

Tajuk buku pun dah buat aku tercari cari, apakah makna di sebalik nama yang unik unik semua nih ? Konpem banyak words yang gempak superstar untuk difahamii sebaiknyaa... Mencabar dan teruja okay ! Cover pun nampak macam ada persoalan...tapi interesting gitu !

Apa yang penting, bila baca buku, aku nak tahu cara penyelesaian masalah, dan pengajaran yang dah tentu berguna untuk kehidupan. 

Image result for novel Rehabilitasi

AWEK CHUCK TAYLOR

So, bagilah Nona menang...semoga rezeki tu ada buat Nona.... hehe~



Image result for life


4 ulasan:

Noor Maizan berkata...

Good Luck ~!

Anum Abdullah berkata...

good luck..

Fhatin Amelia berkata...

good luck :D
http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017-04032017.html

Zafirah Nazri berkata...

hai awak , selamat petang

saya singgah dari segmen yang sama

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

selamat berjaya okay !