Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Ahad, 8 Januari 2017

Happy Birthday seketul Uyul !

Assalamualaikum, haiii !!!!!!!!!!!

Bersyukurr, masih bernyawa sehingga hari nihh :)

Ok, di sebabkan semalam busy..so hari ni nak buat entri khas mengwish Happy Birthdayyy to seketul Uyul !!


 


 Salah seorang Orang kuat team JDT BLOGGER dan Vlog dia kemainn comel comel oiii.. sila subscribe ! 




 Ehh, ni dah kira belated birthday kan?? Ahhahahaa..sorry yul, lewat sehari jaaa~

So, aku pon dan sesape yang baca nih, sama sama doakan Uyul untuk semua IMPIANnya tercapai :-


▶️ Travel ✈️

▶️ Umrah 🕋
▶️ Kahwin 💍
▶️ Laptop Baru 🖥
▶️ Kereta 🚗💨💨💨
▶️ Sambung Master 📚
▶️ Redzney Creative Network 🏡
▶️ Masuk Official Kelas Fotografi 📸


Aku add on doa :-

Semoga tabah terusssssssss dan berrjayaaaaaaaaa menjadi seorang manusiaaaa berrgunaaa.......

#jdtblogger    #bloggermalaysia




Anyway........dia ni sangat berguna tau dalam industry Photography.........so, bagi yang nak try skill dia..............buat kad kahwin kerr, buat apa2 printing cecantikkk.... amek gambar nice, nice....haaaa..boleh invite dia...........

Contact je dia..... hasil memuaskan gituuuuu !!!!!!!!! She can manage untuk apa majlis pun......... let keep in touch with her !!!!!!!!
Call 0137766426
Uyul Rosli Official

Again.............,

HAPPY BITHDAY !!!!!!!!!!
SELAMAT HARI LAHIR Sis !!!!!!!!!!!!

Image result for happy birthday








1 ulasan:

Noor Maizan berkata...

Happy birthday to sis Uyul. Semoga tercapai semua impian dan dimurahkan rezeki.