Jiwa harus kental, kekal berkasih sayang
APRIL 2017 !!

Ahad, 22 Januari 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa.

Ok, hari ni nak support blogger nih,  join contest yang best hadiahnya..

contest menangi percutian ke suria resort 

Join segera oiii. Meleleh air liur tengoknyaa~

DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017

So, meh nak jawab soklan cepumas:-



Kenapa anda nak bercuti di Suria Resort? (Tidak melebihi 100 patah perkataan) *wajib*

===

Kerana saya suka bercuti di tempat yang menarik dengan pelbagai benda, sama ada lokasinya, atau servisnya. Namanya pun dah menarik hati,  Suria Resort, suria bak cahaya yang menerangi hariku..

Nona nak menikmati sendiri keindahan Suria Resort, yang dikelilingi dengan pelbagai tempat dan permandangan yang best. Perghh, enjoy betul lahh kalau holiday kat sini !

Besides, Nona teringin  merasa servis serta kemudahan Suria Resort yang memuaskan hati pelanggan, seperti konsep mereka :- Friendliness, cleanliness, efficiency and halal.

Yes, as customer, Nona tertarik dengan ‘Family and Business Friendly’ policy yang diamalkan di setiap cawangannya.

Tempat bagus, kenalah promote kan!


============================

Done, tak lebih pun 100 words !



Check, IG nona, done follow :

@gelaktawa

Bagi yang nak join, klik banner yaa,
bagi yang nak tahu more mengenai Suria Resort nih, sila :-

Contact Suria Resorts Management Sdn Bhd at +603 7806 4752, Toll Free 1-800-88- SURIA (78742) 
atau


Atau 

Visit  Facebook page – Suria Resorts & Hotels

Pinjam pic.... kasik semangat join contest.. he hee~

 


Semoga ada rezeki..
Amin !

4 ulasan:

Cik Rose berkata...

All the best Nona!

Jun Zie berkata...

wish u luck tau, mntau rezeki kan, insyallah =D

adianiez AIDA berkata...

wow. mcm menarik ni, nona.
mcm nak join.
jap nak gugel dulu pasal resort ni :)

Nurul Syahirah berkata...

terima kasih awak sebab sudi join :)

http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html