Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Selasa, 17 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE : Seseorang yang membanggakan

Assalamualaikum, hai ! meh nak sambung lagi...........terkandas pula kadang kadang.

 

N0 9 : Seseorang yang membanggakan.

The exactly one...is..diri sendiri........hahaha~

Ehhh, no lah..aku yg kedua..yg pertama, of course my mother !

Yela, mana taknya..9 bulan kandung aku dalam perutnyaaaaaa.....TABAH kann~beberat pon leh jalan sana sini, tolong bapak aku niagaa

Itu harus dibanggakan tauu! hhohhoo~

TAK LAWAK NONA !

Ok2, serious, bagi aku, emak aku lah~ sebab kami je tahu apa yang dilalui.

Emak lah doktor, polis, cikgu...chef, tukang jahit..kaunselor...heheh~

Walaupun emak hanya suri rumah, tapi emak always menjaga kami tanpa jemu.

Macam aku, kadang dah balik lambat kerja, nak mencuci baju....nak kemas barang, memang idokler~

Tapi mak, dari pagi sampai ke malam.... ade je benda nak dibuatnya....

Kalau dulu lah super busy, all the things, serah pada mak.hahahaha~

sebab adik adik pong sekolahhh~
Now, dah kurang sikit, sebab.....memasing dah belajor n tinggal luar dari rumah sendiri..hehe~

Tinggallah aku bermaharajalela~ kikikiki~

 
My mom is cute, same like me.... i love you, as i love myself, mak !
Let we take a beak and selfie ! hahaha~

Sekian saja.


1 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

emak kita memang terbaik lah.
aida yg da beranak tiga ni pon masih lagi perlu kan mak.
otomatik manja bila balik umah mak :) ha ha ha