Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Sabtu, 28 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE : PENGALAMAN PAHIT NONA

 

Assalamualaikum, bersiaran semula.

So, sambung no 17, kalau boleh hari ni nak kejar terusss~

PENGALAMAN PAHIT


Banyakkkkk sangatt, tapi aku cerita yang simple je okay.

Aku pernah terjatuh time tengah main kasut roda satu... Pernah nampak tak?

Famous kot deduluuuu ~

Related image

Konon tengok adik cam okay je...sekali aku main, terjatuhhh terlentanggg~

Mak aku tak caya aku tak dapat gerak tangan time dh trbaring tuh wehhh~ sebab aku kan selalu bergurauu.... sampai mak tak percaya aku dah tengah sakit....mak ingat aku gedik gedik mintak mak bangunkan..hahahah~

Ok, jatuh memang slow, tapi tangan sakit oiiii !


Aku ingat patah..nasib bapak aku laju laju bawak jumpa tabib cina sorang nih...... dia pusing cmna tah, tulang tu dah kembali balikk..perghh,, bunyikkk tuhh, masih ingat lagi... huhu ~ kalau x jumpa tabib, mesti kena simen... x nak la...hehe...so, jumpa tabib, sehari je..walau tunggu lama gakk~


Last last, da fobia...tak main lah kasut roda sampai sekarang.... kihkih~ tak kira roda banyak ke...dua ke...still... a big NO untuk cuba cuba ~

Image result for pengalaman pahit

Ok, pengalaman pahit lain?? Yaa..result SPM tak dapat full A.... tu pahit gak bagi aku...ohohoho~

Sekian saja.....ni je boleh share...yang mana stalk aku, dan tahu pengalaman pahit aku yg lain, sila silent je tauuu............

Tunggu next entri, sambung challenge lainn ~


Tiada ulasan: