Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Sabtu, 28 Januari 2017

31 days challenge :: Pengalaman manis Nona :) Sweet gitu !

Assalamualaikum, haiiii !

Masihhh brnyawa? Syukur !


Ok, entri sebelum ni pasal pengalaman pahit......so.izinkan hamba untuk bercerita mengenai pengalaman manis sweet sweet pula.. he hee ~


1. Menang hadiah contest dari Lazada.

Actually, menang apa apa hadiah still aku suka....kiranya, moment best waktu berblogging...
Yang paling aku suka dapat hadiah dari Lazada ni haaaa ~ Entri SINI kalau sudi nak tahu..
he hee~

 





2. Bersama kereta Atos.

Pertama kali dapat hadiah dari bapak aku, hadiah paling besar....memang secondhand..tapi bawak pergi U.....heaven rasa..nak ke mana mana pun..... mudah.com tau !

Pengalaman manis bersama Atos sentiasa aku ingat..... dengan Atos, aku buat part time, aku gi jalan dengan member, aku ulang alik gi kelas ngn umah sewa.... Syiokkkk ghaser !



Ok, apa lagi? haa..yg simple...dapat 5A dalam UPSR... sweet moment i think ! hahahahah~ 

Kalau baca pengalaman pahit ialah tak dapat full A for SPM !!!! hahaha~

Sekian, semoga hari mendatang, ada lah moment sweet aku bernikah dnegan si dia tersayang, muahciked...ahhahaha~

AMIN !


Okbai, GONG XI FA CAI ! for todayyyyy~


Tiada ulasan: