Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Isnin, 30 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE : Bila start berblog?

Assalam, nak sambung lagi..... next is about this !

 

No 22: Bila start berblog ??



Tamat je SPM, terus maju jaya buat blog..huhu ~
2010 baru SPM, and habis time tuh~ 

Lama gak.... banyak yang aku belajar..tapi memang secara am nya, aku buat blog just untuk suka suka.......di samping belajar banyak gak lah benda.....~


Kalau nak tahu banyak lagi , bila dan kenapa aku berblog.....?

Boleh baca terus kat entri aku yg INI sebab situ lagi panjang aku story demi sebuah blog.. hehehe ~

Korek rahsia kat sana tau !


Baiii ~

2 ulasan:

Nik Ainaa berkata...

aina start blogging 2011. hehe btw jemput join giveaway ainaa :) http://nikainaa.blogspot.my/2017/01/giveaway-sephia-by-nik-ainaa_29.html

Hernee Nazir berkata...

perghhhh akak lepas spm blog pun tak tau apa..hahaha